Estrena de “Vesania”, d’Elisabet Terri, i projecció de curtmetratges
Dissabte 19 de desembre del 2020
A les 20 h
Teatre de Les Fontetes, La Massana

Estrena a Andorra del curtmetratge Vesania, d’Elisabet Terri, i mostra d'alguns dels projectes audiovisuals amb segell andorrà més destacats dels darrers anys. La projecció anirà acompanyada d’un col·loqui posterior amb els realitzadors.


"Vesania", d'Elisabet Terri (Estrena) – Ficció / 12’

Dos misteriosos personatges s’enfronten separats pels barrots freds d’una cel·la fosca. El diàleg intens i la persuasió faran surar el trastorn.


"Synthetic Landscapes", d'Èric Rossell – Videoart / 6’

Geometria i colors sobre formes naturals. Paisatges sintètics és un projecte d’instal·lació d’il·luminació experimental que recrea una percepció geomètrica del bosc.

 
"Impacto", d'Hèctor Romance – Ficció / 15’

Sigur intenta donar una sorpresa als convidats de la seva festa d’aniversari, però res succeeix com tenia planificat. Envoltat de situacions límit, el protagonista es veurà empès cap a l’abisme, perdent completament el control.


"Lluís Cartes - Diuen, diuen" d'Isak Férriz – Videoclip / 5’

Videoclip del primer single d'El país dels nans cabuts, quart disc de Lluís Cartes.


"Wolves", d'Àlvaro Rodríguez Areny – Ficció / 12’

Segona Guerra Mundial. Arthur, un pilot de la Royal Air Force britànica, fuig de camp després de xocar amb la plana. Comença una lluita per la supervivència en la qual trobarà més que enemics alemanys.Hora:
A les 20 h

Teatre de Les Fontetes

Ampliar mapa
Activitat gratuïta però cal treure entrada · Places limitades

Accés a les activitats amb reserva prèvia i compra d'entrades en línia a través d'aquest mateix enllaç o del web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad). Places limitades.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació.
El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.Més informació
cultura@govern.ad

Patrocina
Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria

Col·labora
Cinemes Illa · Art al Set Galeria · Taranmana · Art Areté · Mama Maria