Vallnord Bike Park la Massana
Dissabte, 20 de maig del 2017 - Diumenge, 15 d'octubre del 2017
La Massana

Fins al divendres 16 de juny, Vallnord – Pal Arinsal obrirà tots els caps de setmana, de les 11 h a les 17 h. A partir d’aleshores la seva obertura serà ininterrompuda fins al dia 11 de setembre, quan es reprendrà l’horari que abasta els dies festius.

Els usuaris podran aprofitar l’època de bicicletes fins al Pont del Pilar, que finalitza el 15 d’octubre. Des de mitjan mes de juny, quan les estacions de Vallnord endegaran la temporada estival amb una àmplia oferta d’activitats per a tota la família i en el marc de les seves muntanyes i instal·lacions, els circuits i els remuntadors que els connecten estaran operatius en la seva totalitat, des de les 10 h fins a les 18 h cada dia de la setmana.

Forfet Bike & Ski

Les estacions de Vallnord han ideat un producte pensat per a aquells que gaudeixen de les seves instal·lacions els mesos estivals amb les bicicletes, el senderisme i les activitats d’aventura, així com a l’hivern, amb tots els serveis lligats a l’esquí. El forfet Bike & Ski, que es pot adquirir a les oficines de turisme de la Massana i d’Ordino, així com a les taquilles de venda de les estacions. L’abonament, que posa a disposició tots els remuntadors de Vallnord des del 20 de maig i fins a la fi del període hivernal, el 8 d’abril del 2018, bonifica els clients que s’anticipin oferint el forfet per a tot l’any al mateix preu que el de la temporada d’esquí.

Per a més info, aquí.

Vallnord Bike School

Amb la inauguració de la temporada d’estiu s’engeguen també les classes de descens. Vallnord Bike School reprendrà la seva activitat amb l’obertura del bike park, perquè els qui desitgin s’endinsin en el món del mountain bike o s’hi perfeccionin des del primer dia. L’escola proporciona tant sessions particulars com classes col·lectives, per practicar esport en un marc natural alhora que s’incentiven les relacions socials. Bike School ofereix entre els seus serveis diferents opcions per tal d’adaptar-se a les necessitats dels usuaris.

Per a més info, aquí.

Lloc: Vallnord - Estació Pal-Arinsal, sector Pal

Ampliar mapa

Més informació
VallNord

Organitza
VallNord