El Cor de Rock d'Encamp celebra el Nadal a la Farga
Dijous 20 de desembre del 2018
A les 20 h
Farga Rossell, La Massana

El  Cor de Rock d'Encamp celebra el Nadal a la Farga

El Cor de Rock d’Encamp és l’únic cor d’una escola pública d’Andorra (Escola Andorrana d’Encamp) dedicat a la interpretació de versions corals de música pop, rock i de les llistes d’èxits. El seu repertori es basa en temes musicals arranjats per a tres i quatre veus en combinació amb elements coreogràfics.

La formació oferirà un concert de Nadal a la Farga Rossell, en què interpretaran temes del seu repertori habitual i nadales conegudes per tothom.

El cor es va crear amb la intenció de promoure el cant coral entre els i les adolescents com a mitjà per al desenvolupament de la persona en valors com l’amistat, la solidaritat i el voluntariat. D’aquesta manera, el Cor de Rock d’Encamp canta des dels seus inicis a les residències d’avis d’Andorra la Vella i col·labora amb organitzacions humanitàries com Intermón Oxfam, el projecte Solidaris amb Bolívia (Cooperand) o l’associació andorrana Música per viure d’ajuda als infants de Nicaragua. Això representa per als joves cantors una oportunitat única d’enriquiment personal a través de la música i una mostra de solidaritat amb els altres.

El cor d’adolescents es basa en la diversitat i acull estudiants de diferents orígens i nacionalitats que responen a realitats culturals i socials diverses. Aquest fet és bàsicament el reflex de la societat andorrana present en el sistema educatiu.

Des de la seva creació l’any 2009 el Cor de Rock d’Encamp ha actuat a Andorra, Espanya i França en esdeveniments socials, culturals i musicals i ha participat en intercanvis amb cors d’altres països; fins i tot, ha viatjat a Nova York!

El Cor de Rock de l'Escola Andorrana de segona ensenyança d'Encamp està dirigit per Jordi Porta i Gil Blasi, i format per tota una colla d’estudiants: Hanna Dimoun, Violeta Fàbrega, Nagore Blanch, Duna Martín, Aina Vendrell, Cassandra Gomes, Víctor Cervera, Nerea Fuentes, Noemí González, Judith Ramonet, Maria Tomàs, Fiona Torres, Deborah Da Costa, Mariana Da Silva, Carla Fernández, Alexandra Verdugo, Amina Benkabbour, Dana Carriedo, Cassandra Castro, Aleah Cuaresma, Carla Quino, Maria Rocha, Bàrbara Seixas, Laura Tomàs, Ariadna Verdugo, Diana Da Costa, Carolina Vasconcelos, Ariadna Comabasosa, Txell Escoda, Marta Mandicó, Pepa Bertran, Adrià Palmitjavila, Jan Zabala, Emma Juan, Amanda Roca, Nuno Barreira, Dani Fernández, Ana Pires, Kristina Botsianovska, Arnau Eychenne, Eva Lleonart, Marc Medeiros, Olga Montes, Maria Fish, Cesar López, Marisa Santos, Lluís Segura, Sílvia Casal.

www.facebook.com/corderockandorra

Hora:
A les 20 h

Farga Rossell
Av. del Través, s/n
AD400 La Massana
museusandorra@gmail.com
Tel.: +376 835 852
Ampliar mapa
Entrada: 2,50 €

Entrades anticipades a:
Casa de la Vall
Casa Rull
Farga Rossell
Casa d’Areny-Plandolit 
Museu Nacional de l’Automòbil

També se'n vendran el mateix dia del concert a la taquilla, segons disponibilitat. Més informació al telèfon (+376) 839 760.Organitza
Govern d'Andorra