EXPLORA · Cicle Cinema de muntanya i viatges ORDINO-LA MASSANA
Dijous 20 de febrer del 2020
A les 21h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana

SHELTER (2019)

Una producció de PICTURE & ALMO Films on cinc amics (Leo, Thomas, Mat, Levi i Jeremy) busquen capturar la essència de la natura de les muntanyes explorant les valls amagades i els cims remots dels Alps, lluny del bullici de les estacions d’esquí més grans del món.

Motivats per la passió i l’amor per les muntanyes, els cinc amics viatgen de cabana en cabana, observant de primera mà l’impacte del canvi climàtic als Alps. Per mitigar els efectes, un tema ja inevitable en la vida diària, comencen canviant la seva aproximació a les muntanyes i la manera de viure la seva passió.

Un viatge per explorar les muntanyes i les valls remotes forjades per contes únics d’aventura, explicats pel seu guia Serge, una icona local de Valais.

Més info a: https://www.picture-organic-clothing.com/shelter/en/

Persones que hi actuen o hi intervenen:
Morgan Le Faucheur, Julien Roserens

Hora:
A les 21h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Oficina de Turisme d'Ordino
Tel.: +376 878 173
ot@ordino.ad

Organitza
Comuns d’Ordino i La Massana i Esports Viladomat

Col·labora
Diari d'Andorra