Excursió circular a la pica Roja (2.902 m) des de la coma d’Arcalís

Dissabte 6 d'agost del 2022
A les 22 h
Ordino-Arcalís, Ordino

Preu de l'activitat: per a socis CPA, 12 € ·No socis, 18 €

Sortida maquíssima de caire esportiu a la pica Roja situada fora del territori andorrà. La pica Roja es un pic molt conegut a Andorra perquè des de molts cims del nostre païs la podem veure, sempre ens acompanya. Les seves crestes fan frontera entre l’Arieja a França i el Pallars Sobirà a Espanya.

Aquest recorregut passa per un total de 4 estanys repartits per tot el traçat, i presenta vàries pujades i baixades amb un desnivell total de 2.050 m de pujada i baixada i uns 20 km de distància, per això només és recomanable per a gent ben preparada físicament. També és imprescindible en aquesta excursió que el temps sigui més o menys estable, ja que al llarg tot el recorregut no hi ha refugis ni la possibilitat de protegir-se en cas de mal temps. El camí presenta durant la pujada algunes petites grimpades, en canvi a la tornada no hi ha grimpades, però es fa llarga degut al desnivell i el cansament acumulats.

Material necessari:
Calçat de muntanya, impermeable, protecció solar (important ), bastons, petita farmaciola, menjar i beguda, gorro i guants per si de cas.

Guies: 
Marco i SeleneInscripcions obertes a cpa.ad

A les 22 h

Ordino-Arcalís
Estació d'Esqui d'Ordino-Arcalís

Club Pirinenc Andorrà (CPA)

ET POT INTERESSAR

Representació de 'L'última Ossa d'Ordino'

11/12/2022
A les 12 h

Plaça del Prat de Call, Ordino

Fira de Nadal

08/12/2022 - 11/12/2022
Dies 8, 9 i 10 d’11 h a 20 h · Dia 11 d’11 h a 14 h

Poble d'Ordino, Ordino