Projecció de curtmetratges i col·loqui amb els creadors

Dimarts 16 de febrer del 2021
A les 20 h
ACCO-Andorra Congrés Centre Ordino, Ordino

Activitat gratuïta però cal treure entrada · Places limitades

Mostra d'alguns dels projectes audiovisuals amb segell andorrà més destacats dels darrers anys i col·loqui posterior amb els creadors.


"Le Blizzard", d'Àlvaro Rodríguez Areny – Ficció / 12’

Segona Guerra Mundial. Marie es desperta ferida i desorientada enmig d'una tempesta de neu. Davant, un misteriós bosc la separa de la seva filla.


"Ominira - Barbatus", d'Èric Rossell – Videoclip / 4’

Barbatus és un ésser antropomòrfic d’alta muntanya -l’última de les seves espècies- que ha sobreviscut a la degradació imparable del seu hàbitat natural. Amb molta frustració, ha d’afrontar l’últim dia de la seva existència i acceptar la seva pròpia extinció, sense esperança.


"Bienvenido a los 30", de Maria Caminal – Ficció / 4’

Xavi, un noi de trenta anys, viu a casa dels seus pares. Aprofitant que marxen de vacances, li prepararà al seu amic Andreu una festa d'aniversari que no aconseguirà oblidar mai.


"Synthetic Landscapes", d'Èric Rossell – Vídeoart / 6’

Geometria i colors sobre formes naturals. Paisatges sintètics és un projecte d’instal·lació d’il·luminació experimental que recrea una percepció geomètrica del bosc.


"Vesania", d'Elisabet Terri (Estrena) – Ficció / 12’

Dos misteriosos personatges s’enfronten separats pels barrots freds d’una cel·la fosca. El diàleg intens i la persuasió faran aflorar el trastorn.


"Hysteriofunk - FORMA", d'Isak Férriz – Videoclip / 10’

FORMA, el Video-Disc és un curtmetratge musical dels temes del 4rt disc d’Hysteriofunk. Una producció de RUPERT Films, amb Carles Gilabert i Javier Beltrán com a actors protagonistes.

A les 20 h

ACCO-Andorra Congrés Centre Ordino
ACCO-Andorra Congrés Centre Ordino

Accés a les activitats amb reserva prèvia i compra d'entrades en línia a través d'aquest mateix enllaç o del web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad). Places limitades.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació.
El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.

cultura@govern.ad

Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria

Cinemes Illa · Art al Set Galeria · Taranmana · Art Areté · Mama Maria

ET POT INTERESSAR

SANT JORDI 2024, Biblioteca Comunal d'Ordino

23/04/2024
A les 17,30h

Biblioteca d'Ordino, Ordino

Concert de Primavera

21/04/2024
A les 12h

Església parroquial d'Ordino, Ordino

Relats d'habitacions. Taller per a famílies

20/04/2024
A les 12 h

Museu Casa d’Areny-Plandolit, Ordino