Recital poètic ‘Veus d’Andorra’
Dimarts 22 de desembre del 2020
A les 20 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Recital poètic ‘Veus d’Andorra’ pretén agrupar en un mateix escenari les principals veus de la poesia del Principat per donar a conèixer la seva obra, publicada o inèdita. L'acte comptarà amb acompanyament musical.

Hi participaran: M. Gibert, A. Caus, A. Pérez Orobitg, M. Deu, J. Dallerès, E. Arasa, T. Colom, T. Díaz-Torrent, N. Mayo, N. Rodríguez i l’actuació musical de Xavi Dallerès i Lluís Cartes.


NOTA: També podreu seguir l'activitat en directe a través del nostre canal de Youtube (agendaandorra).

Hora:
A les 20 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada gratuïta però cal treure la invitació. Places limitades
Accés a les activitats amb reserva prèvia i compra d'entrades en línia a través d'aquest mateix enllaç o del web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad). Places limitades.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació.
El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.

Més informació
cultura@govern.ad

Patrocina
Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria

Col·labora
Cinemes Illa · Art al Set Galeria · Taranmana · Art Areté · Mama Maria