Carlos Sadness a la Temporada 2019 de l'Auditori Nacional
Dijous 25 d'abril del 2019
A les 21:30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

CARLOS SADNESS – ‘Diferentes tipos de luz’

El barceloní Carlos Sadness és un dels artistes amb més èxit en el panorama de la música indie pop; un dels més seguits a les xarxes socials (+ 100k seguidors a Instagram i a Facebook), juntament amb Love Of Lesbian; l’artista amb més reproduccions mensuals a Spotify el 2017, i un dels artistes amb més presència en festivals. A Espanya i Mèxic, l’hem pogut seguir als festivals Arenal Sound, Dcode, Sonorama, Vive Latino, Coordenada i Pal Norte.

Amb La idea salvaje (2015), disc gravat a Barcelona i postproduït a Glasgow, va ser número 1 a la FNAC, 12è a la llista de vendes Promusicae i número 1 durant setmanes en el top viral de Spotify. Les cançons ‘Qué electricidad’ i ‘Miss Honolulu’ superen els cinc milions de reproduccions en plataformes digitals.

Destaca també ‘Amor papaya’ (2017), la cançó d'indie espanyola més reproduïda en temps real (streaming), que ha superat els sis milions de reproduccions en menys d'un any i que ha estat en el top viral de cinc països. A ‘Amor papaya’ l’acompanya l’artista mexicà Caloncho.

Al mes de febrer va editar el seu últim treball, Diferentes tipos de luz, que presentarà ara a l’Auditori Nacional. Diferentes tipos de luz ha sigut número 2 a la llista de vendes espanyola; i el single ‘Hale Boop’ suposa el retorn de Sadness després del llançament d'’Amor papaya’.

Hora:
A les 21:30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada plena: 15 € · Entrada VR: 8 € · Carnet jove: 15% descompte amb la compra anticipada d'entrades

Venda d'entrades a:
www.cultura.ad
I
lla CarlemanyMés informació
Ministeri de Cultura, Joventut i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
promocio.cultural@andorra.ad
Tel.: +376 875 708

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Hotel Plaza · AndorraTelecom · Marrugat · Illa Carlemany