Concert de Joyce DiDonato per donar a conèixer la segona edició del CLÀSSICAND

Dissabte 2 de març del 2024
A les 20 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Activitat gratuïta

La multiguanyadora de premis Grammy Joyce DiDonato serà l’estrella convidada per presentar la segona temporada del festival CLÀSSICAND. La reconeguda mezzosoprano oferirà un concert el dissabte 2 de març a l’Auditori Nacional d’Andorra (Ordino) que servirà per donar el tret de sortida de la segona edició d’aquest esdeveniment, així com també per promocionar el retorn del festival tant a la premsa nacional com a l’internacional. I és que el mateix dissabte participarà en la roda de premsa en què es donarà a conèixer el cartell de l’edició d’engany.

La cantant nord-americana –que ha estat guardonada amb premis Grammy, Olivier, Richard Tucker i Handel, entre altres,– és una de les mezzosopranos més reconegudes en l’àmbit internacional i ha actuat tant als Estats Units, d’on és originària, com a l’Amèrica del Sud, Europa i Àsia. L’acompanyarà a l’escenari el pianista Craig Terry –també guanyador d’un premi Grammy–.

El concert de DiDonato serà el reclam per presentar el cartell de la segona edició del CLÀSSICAND. Tal com ha apuntat el director artístic de l’esdeveniment, Joan Anton Rechi, “la voluntat és celebrar una festa de presentació per a tota la població, que els permeti gaudir d’una artista de renom mundial i que els engresqui a assistir a altres esdeveniments d’aquest tipus”. L’entrada és lliure: el públic que vulgui assistir-hi pot recollir les entrades presencialment a les oficines de turisme d’Andorra la Vella i d’Ordino a partir de dilluns 19 de febrer.

L’esdeveniment compta amb el suport del ministeri de Cultura, Joventut i Esports, d’Andorra Turisme i dels comuns d’Ordino i Andorra la Vella. MoraBanc i Creand Crèdit Andorrà en són els patrocinadors oficials.

Segona edició del CLÀSSICAND
El festival CLÀSSICAND, que mescla música clàssica, dansa i arts escèniques, va néixer l’any passat amb la voluntat de posicionar Andorra com a referent cultural internacional, amb la participació d’artistes de renom mundial. Així, en la primera edició van actuar-hi Anita Rachvelishvili, Valentin Dityuk la Vertigo Dance Company i Ariadna Gil, entre altres. La segona edició continuarà apostant per la qualitat de les propostes sota la direcció artística de Joan Anton Rechi i enguany se celebrarà a partir del 25 de maig.

A les 20 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

L'entrada és gratuïta i es poden recollir a les oficines de turisme d'Andorra la Vella i d'Ordino.

ET POT INTERESSAR

Concert de la coral Carol En Musique

04/05/2024
A les 12 h

Espai Columba, Andorra la Vella

Conta contes "Sant Jordi i la cova del drac"

26/04/2024
A les 18,30h

Biblioteca d'Ordino, Ordino

SANT JORDI 2024, Biblioteca Comunal d'Ordino

23/04/2024
A les 17,30h

Biblioteca d'Ordino, Ordino

Concert de Primavera

21/04/2024
A les 12h

Església parroquial d'Ordino, Ordino

Concert de Primavera

21/04/2024
A les 12h

Església parroquial d'Ordino, Ordino

Fira d'Abril Laurediana

20/04/2024 - 21/04/2024
Dissabte de 11.30 h a les 24 h i diumenge de 11.30 h a les 19 h

Plaça de la Germandat, Sant Julià de Lòria