Concerts preliminars Sona9 COMPRAR

Dijous 22 de juny del 2023
A les 19 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada lliure amb invitació

Vine a l’Auditori Nacional per viure l’experiència Sona9!

El Sona9 és el concurs de bandes emergents que organitza el grup Enderrock. De les propostes andorranes que es van presentar a la convocatòria, s’han classificat per participar en el concert preliminar del dijous 22 de juny els artistes Rokyo (indie-pop, R&B), Juli Barrero (cançó folk d'autor) i Quim Salvat (cançó d'autor).

Vine a descobrir les noves fornades d’artistes del país i participa en el concurs amb el teu vot. Tu decidiràs quina banda es mereix passar directament a la final del Premi Verkami per votació popular, que es farà en línia el mes de juliol.

En aquesta cita a l’Auditori, cada un dels artistes farà una actuació de 20 minuts durant la qual haurà d’interpretar temes propis en català davant del públic i jurat, un jurat format per representants d’Enderrock; TV3; iCat; Cases de la Música; els andorrans Lluís Casahuga (president de l’SDADV), Lluís Cartes (primer artista andorrà guanyador del Sona9) i Júlia Amor (jove promesa de la música), i com a convidats Irene Armengué (directora del Centre Cultural Albareda) i Scotty DK (productor).

Les invitacions per assistir de públic a l’Auditori les trobaràs aquí.  

Les actuacions també es podran seguir en línia a través dels webs del Sona9 i Enderrock. El públic en línia també podrà votar.

A les 19 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Govern d'Andorra, Grup Enderrock

ET POT INTERESSAR

Jornada Portes Obertes 'La Capsa, espais de Creació'

30/09/2023
De les 10,30h a les 18h

La Capsa, Espais de creació, Ordino

'VISIONS + VISIONS 2', instal·lació pictòrica amb tintura

30/09/2023 - 01/10/2023

Església parroquial d'Ordino, Ordino

'PELEGRÍ DE MERITXELL', concert recital

30/09/2023
A les 12.30 h

Església de Sant Esteve, Andorra la Vella

'QUATRE DONES I EL SOL', teatre de text

29/09/2023
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

COMPRAR

Concert de lluna plena

29/09/2023
A les 20.15 h

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness, Escaldes-Engordany

Música en viu · Makuka & los Afronautas

29/09/2023
A les 20 h

Blót, Canillo