COR VIVACE + COR DE ROCK D’ANDORRA en concert COMPRAR

Dissabte 15 d'octubre del 2022
A les 20 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada membres dels cors: 5 € · Entrada general: 8 € · Entrades a la venda a partir del dilluns 3 d'octubre

Bio Cor d’Andorra

El Cor de Rock d'Andorra és una associació dedicada a la interpretació de versions corals de música pop, rock i de les llistes d'èxits. El seu repertori es basa en temes musicals arranjats per a tres i quatre veus en combinació amb elements coreogràfics. Va néixer al 2016 amb l'objectiu de donar continuïtat al projecte escolar de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp ampliant la participació a tota la societat a partir de 16 anys. Des de la seva creació no para de créixer i actualment compta amb més de 70 membres que, amb la seva passió i entusiasme, emocionen el públic a cada actuació.

Bio Cor Vivace

El Cor Vivace és una formació de Barcelona (actualment formada per 78 cantaires d’entre 30 i 50 anys) amb una trajectòria de 12 anys i 10 projectes musicals a la seva esquena. Sota la direcció de Tomàs Rosado, va ser una de les corals pioneres a desenvolupar repertoris de música moderna a Barcelona interpretant temes que van dels Beatles a Madonna o de ABBA a Coldplay, passant per Christina Perri o Queen, entre molts d'altres.

Han realitzat concerts a diferents indrets de Catalunya, però també a València, Palma de Mallorca, Pamplona, Madrid, Bilbao, Múrcia i fins i tot a Brussel·les. Tenien pendent venir a Andorra on, a més, alguns dels seus cantaires tenen vinculacions familiars.

La seves propostes musicals, que inclouen coreografies, tenen anualment un fil conductor. Han obtingut diversos premis FAC a la creativitat en música. Aquest any, el projecte va vinculat a les pel·lícules: un viatge per les influències i confluències, al llarg de dècades, entre la música pop-rock i el setè art.

A les 20 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Venda d'entrades en línia. El mateix dia del concert hi haurà venda a taquilla i caldrà pagar en efectiu.

Cor de Rock d'Andorra

Comú d'Encamp

Govern d'Andorra

ET POT INTERESSAR

Sopar concert solidari

07/03/2024
A les 20.30 h

Centre de Congressos d'Andorra la Vella, Andorra la Vella

Concert Vibrand Quartet

02/03/2024
A les 21 h

Dagda Irish Pub, Canillo

EXPLORA - Cicle Cinema de Muntanya i Viatges Ordino i La Massana

29/01/2024 - 02/03/2024
A les 21h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana

Cicle Cinema de Muntanya i Viatges Ordino - La Massana 'EXPOSICIÓ: Un viatge en el temps. L'Andorra que jo he vist del 1980 fins al 2007'

25/01/2024 - 02/03/2024
horari d'obertura de la Biblioteca

Biblioteca Comunal de la Massana, La Massana, Ordino