Javier Ruibal· Temporada 2022 Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Divendres 29 d'abril del 2022
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 20 € · Seients VR (visió reduïda): 15 € · 15% amb el carnet jove

Javier Ruibal és cantant, guitarrista, compositor i arranjador amb una extensa carrera musical de més de 30 anys, avalat tant pel públic com per la crítica com un dels millors artistes espanyols.

Al llarg d’aquests anys dedicats a la música, Ruibal ha desenvolupat un estil propi que abraça des del flamenc al rock, passant pel jazz i la música sefardí, entre d’altres. I en els seus textos es nota una clara vinculació amb els poetes espanyols, especialment amb els de la generació del 27, Rafael Alberti i Federico García Lorca.

L’any 2017, el Ministeri de Cultura del Govern espanyol va atorgar a Javier Ruibal el Premi nacional de músics actuals, i l’any 2020 va guanyar el Goya a la millor cançó original per la pel·lícula “Intemperie”, de Benito Zambrano.

Javier Ruibal arriba al Principat per presentar en el marc de la Temporada 2022 de l’Auditori Nacional el seu nou treball d’estudi, Ruibal, un disc llibre amb material inèdit compost durant el confinament que convida a una reflexió sonora i visual sobre les inquietuds més íntimes de l’ésser humà. Un espectacle de música i ball amb Lucía Ruibal al ball, Javi Ruibal a les percussions acústiques i electròniques i Javier Ruibal a la veu i les guitarres.

Cançons plenes d’amor però també d’humor ens arranquen una rialla o una llàgrima alhora que ens descobreixen una nova proposta de l’autor que ens parla del vast univers i del diminut espai quàntic, fent-nos sentir gegants o minúsculs. Aquest és el joc, això és Ruibal.

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Entrades a la venda a partir del 4 d’abril del 2022.

www.cultura.ad

Govern d'Andorra

Ambaixada de França a Andorra · Ambaixada d'Espanya a Andorra · Andorra Telecom · Illa Carlemany · Cadena SER · Flaixbac AND · Cadena Pirenaica

ET POT INTERESSAR

COR VIVACE + COR DE ROCK D’ANDORRA en cocnert

15/10/2022
A les 20 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

COMPRAR

ABRACADABRA. FESTIVAL DE MÀGIA DE L'ERA DEL RASER· 'Dejavú'

13/10/2022
A les 20 h i a les 21 h

Museu Casa d’Areny-Plandolit, Ordino

Concert d'Anna Ferrer - 'PARENÒSTIC'

08/10/2022
20 h

Sala d’actes del Comú, Escaldes-Engordany

XXIII Festival ORGUE&nd · Concert de tardor-hivern

08/10/2022
A les 21.30 h

Església de Sant Esteve, Andorra la Vella

CLUB DE LECTURA DE LES VALLS DEL NORD

05/10/2022
20.30 h

Biblioteca Comunal de la Massana, La Massana, Ordino