Juli Barrero & The Hot Pockets · Temporada 2022 Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Dissabte 2 de juliol del 2022
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 10 € · Seients VR (visió reduïda): 8 € · 15% amb el carnet jove

Durant el confinament, l’artista andorranomanresà Juli Barrero inicia el projecte de compondre els seus propis temes. Temes que han pres forma en el projecte anomenat Líquid.

Líquid comprèn un EP publicat en vinil, tres vídeos enregistrats en directe: Il·lumina el meu món, Llei de vida i Dones d’aigua, i dos videoclips: Plou a la Massana i Dones d’aigua. El vinil, en acabat split de color blau, destaca per la seva estètica original i atractiva, i els vídeos en directe reflecteixen amb fidelitat la posada en escena.

Els videoclips tenen una visió més artística i en mans d’Hector Romance han passat a ser autèntiques obres d’art en si mateixes i s’han convertit en peces d’alt valor.

Juli Barrero ha estat nominat als premis Enderrock 2021 en la categoria d’Artista Revelació, i el videoclip d’un dels temes del disc, Dones d’aigua, ha estat guardonat en el certamen international Music Winter Awards de Budapest en les categories següents:

- Millor vídeo musical
- Millor director de vídeo musical
- Menció honorífica a òpera prima en format videoclip

Per al concert en directe que oferirà en el marc de la Temporada 2022 de l’Auditori Nacional d’Andorra, l’artista estarà acompanyat per la banda The Hot Pockets, formada per:

-        Xavi Requena, bateria
-        Toni Fernández, baix
-        Enric Bartumeu, teclats
-        Jordi Armengol, guitarra
-        Olga Palou, violoncel
-        Eugènia Correia, cors
-        Imma Romero, cors

L’equip és cent per cent andorrà, llevat de Jordi Armengol, productor de diversos discos de Lluís Llach i guitarrista de Manolo Garcia i Maldita Nerea, entre altres artistes, i també d’OT.

El treball enregistrat és cent per cent en català, però en la posada en escena hi ha un petit espai per a altres llengües, com el castellà, el portuguès i fins i tot el gallec.

Es tracta d’una proposta eclèctica amb base pop-rock, una personalitat pròpia i un fort arrelament al Pirineu, d’on parteixen part de les fonts d’inspiració.A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Entrades a la venda a partir del 13 de juny del 2022.

www.cultura.ad

Govern d'Andorra

Ambaixada de França a Andorra · Ambaixada d'Espanya a Andorra · Andorra Telecom · Illa Carlemany · Cadena SER · Flaixbac AND · Cadena Pirenaica

ET POT INTERESSAR

'UPURKUSHUN' · Cicle Cinema de muntanya i viatges ORDINO-LA MASSANA

02/02/2023
A les 21 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana

Richy Vuelcom a IQOS

28/01/2023
A les 21.30 h

IQOS Lounge, Andorra la Vella

K.R.E.E.M a IQOS

27/01/2023
A les 21.30 h

IQOS Lounge, Andorra la Vella

Vibrand en Clau de Soul en concert

27/01/2023
A les 21.30 h

Hotel Sant Gothard, La Massana

Exposició de Pintura "Renaixament del cor"

09/01/2023 - 28/01/2023
De dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 9h a 13h

Edifici Sociocultural l'Estudi, Ordino

Exposició de pintura de PILAR JARAUTE

20/12/2022 - 04/02/2023

Biblioteca Comunal de la Massana, La Massana, Ordino