Malagasy Gospel en concert COMPRAR

Divendres 24 de novembre del 2023
A les 19.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

El cor Malagasy Gospel va néixer el 2007 al Centre d'Acollida Socioeducativa i Muscial (CASEM) de la Fundació Agua de Coco a Madagascar. El concert és possible gràcies a la col·laboració del Govern d’Andorra i dels comuns d’Ordino i Sant Julià de Lòria, i també de Naturland.

En aquesta ocasió, l’agrupació musical estarà composta per 12 estudiants del cor malgaix. A més, comptaran amb la presència de la veu solista de Harris i la col·laboració especial de Kilema, músic nascut a Madagascar i padrí del CASEM. El Cor de l’Escola Andorrana de Segona Ensenyança d’Encamp també participarà en el concert d’enguany, cantant cançons del seu repertori i acompanyant l’agrupació malgaix en algunes de les seves.

Tots els diners recaptats amb la gira aniran destinats a la construcció del nou Centre d'Acollida Socioeducativa i Musical d'ONG Agua de Coco a Madagascar. 

A les 19.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.