Mikel Erentxun · Temporada 2022 Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Divendres 10 de juny del 2022
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 20 € · Seients VR (visió reduïda): 15 € · 15% amb el carnet jove

El vol de Mikel Erentxun 37 anys després... Després que l’any 2020 se celebrés el 35è aniversari del primer disc d’estudi de Duncan Dhu, Por tierras escocesas (1985).

Mikel Erentxun torna a la carretera amb tota la seva banda i en elèctric per donar una nova vida a una selecció de cançons mítiques, que inclou aquest projecte especial… Amigos de Guardia.

El donostiarra sentia que amb El último vuelo del hombre bala (2019), el tercer disc de la trilogia gravada al Puerto de Santa María amb Paco Loco, tancava el cicle traçat amb Corazones i després amb El hombre sin sombra (ambdós discos nominats als Latin Grammy com a millor àlbum de rock). Erentxun, inquiet per naturalesa, ja tenia un altre projecte en marxa, que no vam saber fins que es va acabar el confinament i quan les circumstàncies ho van permetre: Amigos de guardia (DRO-Warner Music), produït per Ricky Falkner, que hi aporta cançons atemporals d’Erentxun a duo amb més d’una vintena d’artistes com ara Coque Malla, Leiva, Zahara, Bunbury, Anni B Sweet, Iván Ferreiro, Amaral, Santi Balmes, Amaia, Andrés Calamaro, Quique González i Diego Vasallo.

En gira el format varia, i els protagonistes són les mítiques cançons i el repertori escollit: “Intacto”, “Veneno”, “A un minuto”, “Mañana”, “Esos ojos negros”, “Sé libre, sé mía” “Entre salitre y sudor”…

I coincidint amb aquest projecte, continuen els reconeixements a la seva carrera; Mikel Erentxun ha rebut el Premio Ondas 2021 a la seva trajectòria.

Mikel Erentxun i la seva banda tornen a la carretera i faran parada a l’Auditori Nacional d’Andorra.

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Entrades a la venda a partir del 16 de maig del 2022.

www.cultura.ad

Govern d'Andorra

Ambaixada de França a Andorra · Ambaixada d'Espanya a Andorra · Andorra Telecom · Illa Carlemany · Cadena SER · Flaixbac AND · Cadena Pirenaica