Suu · Temporada 2022 Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Dissabte 22 d'octubre del 2022
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 20 € · Seients VR (visió reduïda): 15 € · 15% amb el carnet jove

A l’octubre rebrem a l’Auditori Nacional una personalitat desbordant i una de les cares més visibles de la nova fornada de músics catalans i espanyols, del gènere neoindie, i de la lluita per l’empoderament de la dona, Suu.

Si amb el primer disc, Natural (Halley Records, 2018), ja ens va sorprendre pel seu talent, amb Ventura (Halley Records, 2020) Suu ha sabut fer-se un lloc imprescindible en l’escena musical. S’ha guanyat la consideració del públic, de la crítica i de la resta de companys, i ha demostrat també una gran versatilitat, que li ha permès adaptar el seu espectacle per tocar en plena pandèmia i penjar el cartell de venut en pràcticament cada funció.

Després que Tant de bo fos la cançó d’estiu per la CCMA el 2020, el 2021 Suu fa un pas més enllà en la seva carrera gràcies a les dos gires estatals que li han permès passar pel Festival de les Arts de València, el cicle Madrid Brillante i el Festival Gigante de Guadalajara, entre d’altres.

Aquest any Suu publica un nou disc, que presentarà sobre els escenaris catalans, espanyols i llatinoamericans. I també a Andorra!

 

Components:

Suu - Veu, guitarra i ukelele
Guillemao - Bateria
Arnau Bonet - Saxo
Miquel Cubero - Guitarra i cors
Edgar Gómez - Trombó
Arnau Folch - Baix i cors

 

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Entrades a la venda a partir del 3 d’octubre del 2022.

www.cultura.ad

Govern d'Andorra

Ambaixada de França a Andorra · Ambaixada d'Espanya a Andorra · Andorra Telecom · Illa Carlemany · Cadena SER · Flaixbac AND · Cadena Pirenaica