ORDINO CLÀSSIC - Los Secretos -"Los Secretos en concierto" COMPRAR

Divendres 28 d'octubre del 2022
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada: 30 € anticipada / 35€ mateix dia del concert

A finals d’abril va acabar part de la Gira 20/22 Recuperando las emociones de la mítica banda Los Secretos, després de recórrer algunes de les ciutats més importants de la geografia espanyola i assolir un gran èxit.

Aquesta recàrrega d’energia tan positiva, després d’aquests anys difícils, és el nou motor per continuar actuant sense descans amb un dels seus formats més estimats i sol·licitats en els últims anys, el sextet elèctric.

Aquest format ha estat escollit pels mateixos integrants de la banda per posar en relleu el millor de Los Secretos, i compta amb les guitarres d’Álvaro Urquijo i Ramón Arroyo, el baix de Juanjo Ramos, el piano de Jesús Redondo, la bateria de Santi Fernández i la nova incorporació de Txetxu Altube amb les seves guitarres i cors, que potencien encara més l’estil country i rock del grup.

Segons Álvaro Urquijo, líder de la banda i membre fundador, «en un moment tan important com el d’ara, després del que hem viscut, volem reivindicar la necessitat de seguir sempre endavant i no deixar-nos vèncer pels obstacles, i oferir la nostra música com una eina realment útil i a l’abast del públic».

Així, a cada concert fan un recorregut pels temes més emblemàtics, com Déjame, Pero a tu lado o La calle del olvido, combinats amb cançons més noves per oferir un grapat d’emocions que facin vibrar el públic.


Veu i guitarres - Álvaro Urquijo
Guitarres - Ramón Arroyo
Baix - Juanjo Ramos
Piano - Jesús Redondo
Bateria - Santi Fernández
Guitarres i cor - Txetxu Altube

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Venda d'entrades a partir del 5 d'octubre

Oficina de Turisme d'Ordino
Tel.: +376 878 173               
www.ordinoclassic.ad

Tel.: +376 878 173
www.ordinoclassic.ad

Associació Festivals d’Ordino – Comú d’Ordino i Fundació Crèdit Andorrà

Govern d'Andorra, Auditori Nacional d'Andorra i RTVA