Reggae per Xics· Temporada 2022 Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Diumenge 8 de maig del 2022
A les 12 h i a les 17 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 10 € adults / 5 € infants · Seients VR (visió reduïda): 5 € adults / infants gratuït · 15% amb el carnet jove

Després de tres anys i una pandèmia mundial, The Penguins va tornar el 23 d’abril del 2021 amb un nou treball discogràfic: Quadern de Bitàcola, el cinquè amb el projecte Reggae per Xics, adreçat al públic familiar.

El nou disc consta de dotze cançons, vuit de les quals originals, amb què amplien la seva aportació a la cultura popular, però sense oblidar l’adaptació del repertori tradicional als ritmes jamaicans que tant èxit els ha donat com a banda sonora per a moltes famílies. Amb aquestes dotze cançons ens capbussarem dins del Quadern de Bitàcola d’aquest viatge nou i fascinant. Com a cirereta del pastís, la banda també incorpora al repertori una adaptació extreta del singular projecte de músiques d’arrel tradicional conegut com a Càntut.

Els nou músics del grup de Sant Feliu de Llobregat han tornat a pujar a l’escenari amb un disseny escènic, sonor i de llums d’altíssima envergadura.

Amb una mitjana d’11.000 oients mensuals a les principals plataformes de música de reproducció en línia, més de 25.000 discos venuts i centenars de milers de visualitzacions dels seus diferents treballs, The Penguins s’embarquen ara a bord del Calypso per fer-nos viure tot un seguit d’aventures extraordinàries a la recerca d’una misteriosa illa apareguda per sorpresa enmig de l’oceà, que pel que sembla no apareix ni en cap carta de navegació ni en cap mapa.

Amb el nou projecte Quadern de Bitàcola es reviu l’imaginari oceànic de Jules Verne, d’Hergé, o del capità Nemo a bord del Nautilus, i també la riquesa infinita que guarden els oceans. Tot a través del còctel infal·lible de música, ritme, humor i pedagogia que caracteritza Reggae per Xics.

A bord del Calypso, en record del gran oceanògraf Jacques-Yves Cousteau, The Penguins ens conviden a viure tot un seguit d’aventures extraordinàries, amb què descobrirem la fauna i la flora oceàniques i també les conseqüències mediambientals de viure en una societat productiva, encara incapaç de gestionar els residus. Per sobre de tot, però, l’emoció d’una experiència col·lectiva inoblidable, amb la companyonia i l’amistat com a teló de fons, tan necessàries per arribar a bon port després d’aquesta llarga travessia a bord d’un vell vaixell que, tot i estar un xic atrotinat, encara és capaç de solcar mars i superar tempestes, esculls i onades gegants.NOTA: Us informem que per accedir a l'Auditori Nacional d'Andorra l'ús de la mascareta és obligatori i hi haurà control d'accés amb certificats Covid-19.

A les 12 h i a les 17 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Entrades a la venda a partir del 25 d’abril del 2022.

www.cultura.ad

Govern d'Andorra

Ambaixada de França a Andorra · Ambaixada d'Espanya a Andorra · Andorra Telecom · Illa Carlemany · Cadena SER · Flaixbac AND · Cadena Pirenaica

ET POT INTERESSAR

Jornada Portes Obertes 'La Capsa, espais de Creació'

30/09/2023
De les 10,30h a les 18h

La Capsa, Espais de creació, Ordino

'VISIONS + VISIONS 2', instal·lació pictòrica amb tintura

30/09/2023 - 01/10/2023

Església parroquial d'Ordino, Ordino

'PELEGRÍ DE MERITXELL', concert recital

30/09/2023
A les 12.30 h

Església de Sant Esteve, Andorra la Vella

'QUATRE DONES I EL SOL', teatre de text

29/09/2023
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

COMPRAR

Concert de lluna plena

29/09/2023
A les 20.15 h

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness, Escaldes-Engordany

Música en viu · Makuka & los Afronautas

29/09/2023
A les 20 h

Blót, Canillo