Jordi Barceló · Temporada 2021 Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Divendres 24 de setembre del 2021
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 10 € · Entrada seient VR: 5 € · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte

Jordi Barceló
Temporada 2021 Auditori Nacional d'Andorra


La Temporada de l’Auditori continua al setembre amb un pianista de casa amb 30 anys d’experiència dalt dels escenaris, Jordi Barceló. 

Jordi Barceló presentarà a l’Auditori Nacional d’Andorra el seu últim treball, La vida és com la mar (mama), mitjançant un concert molt personal, i ho farà acompanyat d’altres artistes andorrans.

Els temes del disc nou parteixen de vivències que amb el temps han esdevingut melodia. Amb una mirada romàntica, el pianista transmetrà al públic el sentiment de cada experiència viscuda.

La qualitat musical de Jordi Barceló i la dels músics que l’acompanyen faran que aquest concert esdevingui tot un espectacle tant per al públic expert com per al neòfit, alhora que captivarà el públic sentimental i romàntic. Els amants del jazz descobriran la vessant més dolça d’aquest estil, i els amants de la cançó romàntica es deixaran endur per la passió jazzística.

Les composicions originals del disc presenten formació de trio. Amb aquesta formació, Jordi Barceló interpreta piano solo fins que introdueix els acompanyants per assolir el clímax del concert. La compenetració dels tres fa que el públic visqui les mateixes sensacions que els músics experimenten damunt l’escenari. El format a quartet inclou una nova figura: el saxofonista, que aporta sons llatins.

Per al concert a l’Auditori Nacional d’Andorra, Jordi Barceló també interpretarà altres temes de la seva discografia.


Nota: Al web del Ministeri de Cultura trobareu les mesures de seguretat que cal respectar per accedir a l’Auditori Nacional d'Andorra.


Jordi Barceló: piano, arranjaments musicals i direcció
Patxi Leiva: veu
Jonaina Salvador: veu
Susane Georgi: veu
Javier Crespo: bateria i percussió
Efrem Roca: saxo
David Amat: percussió

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de l’Auditori Nacional és limitada i el sistema només permet la venda de 2 entrades per operació.
S'anirà obrint la venda d'entrades dels concerts esglaonadament i d'acord amb les mesures sanitàries del moment.

Les entrades es poden adquirir:
En línia a través de la web del Ministeri de Cultura
Al punt d'informació del Centre Comercial Illa Carlemany

El dia del concert no hi haurà venda de localitats a taquilla.

www.cultura.ad

Govern d'Andorra

Ambaixada de França a Andorra · Ambaixada d'Espanya a Andorra · Andorra Telecom · Illa Carlemany · Perfumeria Júlia · CISA · Cadena SER · Flaixbac AND · Cadena Pirenaica · Marrugat