Hysteriofunk · Temporada 2021 Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Dijous 28 d'octubre del 2021
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 10 € · Entrada seient VR: 5 € · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte

Hysteriofunk
Temporada 2021 Auditori Nacional d'Andorra

Ja fa 5 anys d’ençà de l’edició de FORMA, el treball conjunt d’Hysteriofunk i l’escriptor andorrà David Gálvez per elaborar el disc llibre editat per RHRN i l’Editorial Andorra l’abril del 2016. En aquest treball s’hi van implicar molts actors de la cultura andorrana. A part d'Hysteriofunk, hi van participar David Gálvez i Àstrid Janer, i en una segona etapa,  l’actor i director de cinema Isak Férriz.

Les cançons de la banda van ser interpretades literàriament per David Gálvez, i aquests relats literaris van ser interpretats per la il·lustradora andorrana Àstrid Janer. El resultat, un objecte artístic amb el qual s'ultrapassen els límits de l'escolta, que es complementa amb una lectura i l'observació de les il·lustracions.

Anys després i com a resposta a un repte motivat per David Gálvez, Hysteriofunk ha musicat els relats que l’escriptor ha creat i que han donat forma al seu llibre ARNES (Males Herbes, 2017), procés invers al de FORMA. L'àlbum consta de cinc temes compostos i interpretats per Hysteriofunk que porten els títols dels cinc relats que conformen ARNES.

Per a la presentació d’ARNES a l’Auditori Nacional d’Andorra, Hysteriofunk compta amb tot l’equip amb què va presentar FORMA: els saxofonistes Guillem Sarlé i David Amat, les projeccions de VJ GRANDA i la col·laboració de David Gálvez, que té un paper molt important en els dos darrers treballs de la banda.

El concert, doncs, que Hysteriofunk presentarà a l’Auditori Nacional i amb què es tanca la Temporada 2021 està basat en els dos darrers treballs de la banda, dos cares d’una mateixa idea, i amb un sol eix vertebrador: els relats de l’escriptor andorrà David Gálvez.

Nota: Al web del Ministeri de Cultura trobareu les mesures de seguretat que cal respectar per accedir a l’Auditori Nacional d'Andorra.


Òscar Llauradó
Lluís Cartes
Oriol Vilella
Albert Freixas
Guillem Sarlé
David Amat

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de l’Auditori Nacional és limitada i el sistema només permet la venda de 2 entrades per operació.
S'anirà obrint la venda d'entrades dels concerts esglaonadament i d'acord amb les mesures sanitàries del moment.

Les entrades es poden adquirir:
En línia a través de la web del Ministeri de Cultura
Al punt d'informació del Centre Comercial Illa Carlemany

El dia del concert no hi haurà venda de localitats a taquilla.

www.cultura.ad

Govern d'Andorra

Ambaixada de França a Andorra · Ambaixada d'Espanya a Andorra · Andorra Telecom · Illa Carlemany · Perfumeria Júlia · CISA · Cadena SER · Flaixbac AND · Cadena Pirenaica · Marrugat

ET POT INTERESSAR

Club de Lectura de les Valls del Nord 2023/2024 - 'Junil a les terres dels bàrbars'

10/04/2024
A les 20.30 h

Biblioteca d'Ordino, Ordino, La Massana

Caramelles

31/03/2024
De les 12h a les 15h

Poble d'Ordino, Ordino

MINA DE FERRO DE LLORTS

29/03/2024 - 31/03/2024
De les 9:30h a les 17:30h (última visita comença a les 17h)

Mina de Llorts, Ordino

COMPRAR

Concert de Vibrand

29/03/2024
A les 21.30 h

Hotel Sant Gothard, La Massana

Concert Al Toque Rock

28/03/2024
A les 20 h

Django Gastro Bar, Canillo

Concert de Makuka

28/03/2024
A les 22 h

Món Bohemi, La Massana