El Tren de la Musa · Temporada 2022 Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Divendres 18 de març del 2022
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 20 € · Seients VR (visió reduïda): 15 € · 15% amb el carnet jove

La banda andorrana El Tren de la Musa, projecte musical del compositor, músic i vocalista Jacob Díaz, tocarà per primera vegada a l’Auditori Nacional d’Andorra, i ho farà per presentar el seu primer disc, Vent del nord, enregistrat l’any 2020 gràcies a una subvenció del Ministeri de Cultura.

Vent del nord és un disc que reflecteix la sensibilitat i la malenconia de les seves cançons, així com, i molt especialment, el joc de veus que creen  Jacob Díaz i la cantant que l’acompanya en aquesta ocasió.

Les cançons del disc parlen de la realització personal, de la llibertat, de desamors i de la seva superació, del retrobament amb l’amor, i tot a partir de les inspiracions, les sensacions i les experiències que ens brinda la vida. Podríem afirmar que el disc és un resum dels 30 anys de carrera musical de l’artista.

Les deu cançons que componen el disc són escrites i interpretades en català per l’ànima de la banda, Jacob Díaz, excepte una, amb lletra de Martha Roquett. Per al concert a l’Auditori, a part d’interpretar totes les peces del disc, la banda oferirà dos o tres versions de grups de renom internacional.

Per a la presentació del seu primer disc, Jacob Díaz (veu i cors, guitarres acústica i elèctrica, baix elèctric i teclats) estarà acompanyat dalt de l’escenari per músics andorrans excel·lents:

 

- Músics col·laboradors de la banda base:

 • Ivan Castells: guitarra elèctrica
 • Jenny Dobarro: baix elèctric
 • Deborah López: piano, teclats i veus
 • Marc Mas: bateria

- Altres músics col·laboradors en funció de la cançó:

 • Martha Roquett: veu i cors
 • Isthar Ruiz: cors
 • Flavio Bento: piano i teclats
 • David Pérez: guitarres acústica i elèctrica
 • Lucas Barreiro: baix elèctric
 • Carlos Lozano: guitarra elèctrica
 • Jordi Díaz: teclats

NOTA: Us informem que per accedir a l'Auditori Nacional d'Andorra l'ús de la mascareta és obligatori i hi haurà control d'accés amb certificats Covid-19.

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

www.cultura.ad

Govern d'Andorra

Ambaixada de França a Andorra · Ambaixada d'Espanya a Andorra · Andorra Telecom · Illa Carlemany · Cadena SER · Flaixbac AND · Cadena Pirenaica