Julieta Venegas · Temporada 2022 Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Divendres 1 d'abril del 2022
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 25 € · Seients VR (visió reduïda): 20 € · 15% amb el carnet jove

Julieta Venegas torna al Principat per tocar a l’Auditori Nacional i presentar Volver a vernos, gira 2022. Després de cinc anys, la cantant mexicana més universal torna a fer gira pel continent europeu de març a abril del 2022.

Nascuda a Tijuana, Mèxic, Julieta Venegas és actualment una de les artistes i compositores més conegudes del continent llatinoamericà.

Després d’estudiar piano clàssic fins a l’adolescència, Venegas comença a destacar com a integrant del grup de rock alternatiu Tijuana No!. Amb tot just vint anys se’n va a viure a Ciutat de Mèxic, on, animada pels seus companys músics, grava els dos primers discos amb el productor argentí Gustavo Santolalla, productor també d’artistes de prestigi com Juanes. A partir de llavors, les col·laboracions amb altres artistes no paren, i compon la cançó principal per a la pel·lícula Amores perros, dirigida per l’avui oscaritzat Alejandro González Iñarritu.

És l’any 2003, amb el disc , i posteriorment el 2006 amb Limón y sal, quan Julieta Venegas aconsegueix posicionar-se com una de les artistes llatinoamericanes més reconegudes, posició que ja no abandona: nou milions de discos venuts, un Grammy, cinc Grammys llatins i vuit premis MTV ho certifiquen. Recentment, la seva cançó “Lo siento BB” ha aconseguit la xifra de setze milions d’oients al mes a la plataforma Spotify, i en general les seves cançons tenen gairebé mil milions d’escoltes.

La manera de fusionar la música popular mexicana com la ranxera amb el pop, moltes vegades amb l’acordió com a fil conductor, fa de Julieta Venegas una artista única. Tot i aquests grans èxits, l’artista toca de peus a terra. Ambaixadora de bona voluntat de l’Unicef, és freqüent veure-la també defensant els drets de la dona i el dret a la lectura dels més oprimits.

A banda de presentar-se al nostre país, la seva nova gira es presenta exclusivament a només sis ciutats espanyoles: Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Sant Sebastià i Saragossa.

En el concert que Julieta Venegas ha preparat per a l’Auditori Nacional d’Andorra, a més de presentar el seu nou disc, tocarà i cantarà els seus èxits de tots aquests darrers anys al costat d’una selecció acurada de músics.


NOTA: Us informem que per accedir a l'Auditori Nacional d'Andorra l'ús de la mascareta és obligatori i hi haurà control d'accés amb certificats Covid-19.

 

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Entrades a la venda a partir del 15 de març del 2022.

www.cultura.ad

Govern d'Andorra

Ambaixada de França a Andorra · Ambaixada d'Espanya a Andorra · Andorra Telecom · Illa Carlemany · Cadena SER · Flaixbac AND · Cadena Pirenaica

ET POT INTERESSAR

Jornada Portes Obertes 'La Capsa, espais de Creació'

30/09/2023
De les 10,30h a les 18h

La Capsa, Espais de creació, Ordino

'VISIONS + VISIONS 2', instal·lació pictòrica amb tintura

30/09/2023 - 01/10/2023

Església parroquial d'Ordino, Ordino

'PELEGRÍ DE MERITXELL', concert recital

30/09/2023
A les 12.30 h

Església de Sant Esteve, Andorra la Vella

'QUATRE DONES I EL SOL', teatre de text

29/09/2023
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

COMPRAR

Concert de lluna plena

29/09/2023
A les 20.15 h

Hotel Roc Blanc Holistic Wellness, Escaldes-Engordany

Música en viu · Makuka & los Afronautas

29/09/2023
A les 20 h

Blót, Canillo