ZAZ. 'Organic Tour' · Temporada 2023 Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Dimarts 21 de març del 2023
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 25 € · Seients VR (visió reduïda): 20 € · 15% amb el carnet jove

A finals del mes de març, l’Auditori Nacional acollirà una de les cantants franceses de més èxit internacional, Zaz, que presentarà en el marc de la Temporada 2023 la seva nova gira: Organique Tour.

Després de tres gires mundials amb els quatre primers discos, la tardor de l’any 2021 l’artista francesa va publicar el cinquè, un treball elaborat durant el confinament i que l’ha porta ara, novament, a la carretera.

Per a aquest nou disc, Zaz ha treballat amb el productor holandès REYN (Vanessa Paradis, Stephan Eicher, Benjamin Biolay, Gaëtan Roussel…), amb qui s’ha dedicat a pintar d’un color determinat cada cançó, amb una veu que no necessita presentació, tan viva com commovedora. Lletres que parlen directament, que són alhora personals i íntimes.

Organic Tour és un retorn a allò essencial i humà. El públic gaudirà de la personalitat i del món únics de l’artista, descobrirà noves facetes del seu art, i tornar a enamorar-se dels seus grans èxits: “Je veux”, “On ira”, “Éblouie par la nuit”, “Que vendra”… i del darrer: “Imagine”.

Un espectacle únic, enèrgic, positiu i generós que ens farà gaudir, i que ens porta “de la joie et de la bonne humeur”. A més a més, aquesta gira serà una oportunitat per al públic de creuar-se amb les ONG amb les quals l’artista s’ha associat via Zazimut, la xarxa d’associacions que ha creat, afegint així un toc verd a “la vie en rose”.

Al cap i a la fi, no és Zaz una dama de colors vius?

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Govern d'Andorra

Ambaixada de França a Andorra

ET POT INTERESSAR

Concerts del Cicle de primavera de l’Institut de Música

09/06/2024
A les 11 h i a les 13 h

Sala d'Exposicions del Govern, Andorra la Vella

Concerts del Cicle de primavera de l’Institut de Música

08/06/2024
A les 18.30 h

Sala d'Exposicions del Govern, Andorra la Vella

Festival internacional ORGUE&nd: Concert d'orgue amb Franz Hauk

08/06/2024
A les 21.30 h

Església de Sant Esteve, Andorra la Vella

COMPRAR

Taller de costura amb Lamlola

25/05/2024
A les 10h

La Capsa, Espais de creació, Ordino

Les tardes del Relat. Sortida cultural guiada pel Comís Vell

25/05/2024
A les 9.30 h

Cabanes del Castellar, Ordino

"K2 Hivernal" - Homenatge a Sergi Mingote

24/05/2024
A les 20,30h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino