Marta Knight · Temporada 2023 de l'Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Divendres 10 de febrer del 2023
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 10 € · Seients VR (visió reduïda): 8 € · 15% amb el carnet jove

Amb un dels talents emergents de casa nostra obrim la Temporada 2023 de l’Auditori Nacional. Tot i la seva joventut, Marta Knight ha recorregut un bon nombre d’escenaris, i ha captivat tant el públic com la crítica. Gràcies al seu indie rock i folk tan personals i a l’habilitat per compondre melodies extraordinàries, s’ha forjat un nom a l’escena independent i se l’ha comparat amb alguns dels seus artistes preferits: de Sharon van Etten a Oasis, i de Nick Drake a Lana del Rey.

Peterloo Heroes (2017), un primer EP de cinc cançons a guitarra i veu, ja anunciava que alguna cosa molt especial anava prenent forma. Després va arribar el single Resurrection (2018), el seu primer treball amb banda i un pas cap a un so i una composició que avui ja superen de llarg el milió de reproduccions a Spotify.

L’any passat, Marta Knight va presentar el seu primer i esperat LP, Strange Times Forever, al Mercat de música viva de Vic, al BIME de Bilbao, a l’Eurosonic d’Holanda, a l’SXSW dels Estats Units i al Focus Wales del Regne Unit. Strange Times Forever representa un salt cap endavant en una carrera que serà, sens dubte, brillant.

Ens fa molta il·lusió que aquesta jove promesa del panorama musical s’estreni per primera vegada al Principat i ho faci a l’Auditori Nacional!

 

Marta Knight: guitarra i veu
Jossip Ramos: guitarra i sintetitzador
Carlos Ramos: baix
Ferran Alemany: bateria

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Govern d'Andorra

Ambaixada de França a Andorra · Ambaixada d'Espanya a Andorra · Andorra Telecom · Illa Carlemany · Cadena SER · Flaixbac AND · Cadena Pirenaica

ET POT INTERESSAR

Acte de celebració del dia mundial de les malalties minoritàries

29/02/2024
A les 19 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Concert del Synthèse Quartet

29/02/2024
A les 21 h

Hotel Nòrdic, Canillo

Quand le cerveau fait swinger ses neurones

29/02/2024
a les 21h

Teatre de Les Fontetes, La Massana

COMPRAR

Cicle Cinema de Muntanya i Viatges Ordino - La Massana 'Fuego'

26/02/2024
A les 21h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana

Concert Vibrand Trio

25/02/2024
A les 21.30 h

Hotel Màgic, La Massana