Marc Parrot i Eva Armisén. 'Tinc un paper' · Temporada 2023 Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Dissabte 20 de maig del 2023
Dos sessions: a les 17 h i a les 18.15 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada adult: 10 € · Infants, entrada gratuïta · 15% descompte amb el carnet jove · NOTA: Podeu comprar entrada numerada o entrada dalt de l'escenari sense numerar

Al maig l’Auditori acollirà la proposta familiar Tinc un paper, un espectacle multidisciplinari en què teatre, música i pintura comparteixen escenari per explicar que a les arts escèniques hi ha molts artistes que hi treballen. Són molts oficis creatius que estan al servei d’un objectiu: que l’espectacle agradi molt i sigui un èxit.

Probablement els actors i actrius són la cara més visible del teatre, però a banda d’ells, hi ha la dramaturga, la directora, el dissenyador de vestuari, la il·luminadora, l’escenògraf, el productor, els tècnics… Tots són imprescindibles. Sense ells no hi hauria espectacle. I és necessari que tothom sàpiga quin és el seu paper.

Marc Parrot ens explicarà aquests oficis i els orígens d’aquest espectacle a través de les seves cançons, interactuant amb el públic i atorgant a cadascun un paper. Eva Armisén il·lustrarà en directe, amb el seu traç vital i optimista, tots els personatges que canta Parrot, posant així color a l’escena.

Una oportunitat única per veure com es crea un espectacle des de dins, perquè tots tenim un paper. I quan diem tots, tu també!


FITXA ARTÍSTICA

Marc Parrot: veu, guitarra, stompbox i pandereta
Eva Armisén: pintura en directe
Martí Torras Mayneris: direcció i dramatúrgia
Leo Pascual: tècnic de so i assistent d’escenari

Dos sessions: a les 17 h i a les 18.15 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Govern d'Andorra

ET POT INTERESSAR

Xerrada "I tu? Quan vas ser conscient de ser dona?"

24/03/2023
A les 19 h

Ludoescola del Centre Sociocultural l'Estudi, Ordino

Melicotó a l'IQOS

24/03/2023
A les 21.30 h

IQOS Lounge, Andorra la Vella

AfterWork amb Richy Vuelcom a IQOS

23/03/2023
A les 19.30 h

IQOS Lounge, Andorra la Vella

ZAZ. 'Organic Tour' · Temporada 2023 Auditori Nacional d'Andorra

21/03/2023
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

COMPRAR

ZAZ. 'Organic Tour' · Temporada 2023 Auditori Nacional d'Andorra

21/03/2023
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

COMPRAR