Persefone + ONCA · Temporada 2024 de l'Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Dissabte 4 de maig del 2024
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 25 € · Seients VR (visió reduïda): 21,25 € · 15% amb el carnet jove

Tanca la Temporada 2024 de l’Auditori Nacional un concert que oferirà una experiència única: la banda de metal Persefone acompanyada per l’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra. 

Després de vint anys de trajectòria, d’incomptables escenaris i de gairebé deu anys sense tocar al país, aquest concert suposa l’oportunitat de poder oferir al públic de casa un espectacle únic en la història de Persefone. Per a això, uneixen esforços amb l’ONCA en un concert que agermanarà dos mons pràcticament oposats en l’estètica, però molt propers en l’àmbit musical.

Persefone i l’ONCA oferiran una experiència fabulosa que, a més, serà enregistrada en vídeo i àudio, i en què prometen fer de la nit del dissabte 4 de maig una nit inoblidable en aquesta tornada als escenaris del Principat.

T’ho perdràs?


NOTA: 
Us informem que la banda de metal Persefone té interès a enregistrar i difondre les imatges i so d'aquest concert per a la seva promoció. La gravació estarà accessible a Internet, i és possible que el material fotogràfic es faci servir com a material promocional. Si no desitgeu aparèixer en la gravació ni en les fotografies, si us plau, adreceu un correu electrònic a info@persefone.com amb el vostre número d'entrada i les vostres dades de contacte.
Moltes gràcies.

 

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Us informem que la banda de metal Persefone té interès a enregistrar i difondre les imatges i so d'aquest concert per a la seva promoció. La gravació estarà accessible a Internet, i és possible que el material fotogràfic es faci servir com a material promocional. Si no desitgeu aparèixer en la gravació ni en les fotografies, si us plau, adreceu un correu electrònic a info@persefone.com amb el vostre número d'entrada i les vostres dades de contacte.
Moltes gràcies.

Govern d'Andorra

ET POT INTERESSAR

Acte de celebració del dia mundial de les malalties minoritàries

29/02/2024
A les 19 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Dibuixar el vi

29/02/2024
A les 20,30h

El Celler d'en Toni, Ordino

Concert del Synthèse Quartet

29/02/2024
A les 21 h

Hotel Nòrdic, Canillo

Quand le cerveau fait swinger ses neurones

29/02/2024
a les 21h

Teatre de Les Fontetes, La Massana

COMPRAR