Salvador Sobral · Temporada 2024 de l'Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Dissabte 24 de febrer del 2024
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 25 € · Seients VR (visió reduïda): 21,25 € · 15% amb el carnet jove

El cantant i músic portuguès, guanyador del Festival d’Eurovisió 2017, Salvador Sobral trepitjarà per primera vegada el Principat i l’escenari de l’Auditori Nacional.

La trajectòria artística de Sobral ha estat marcada per la música jazz i alternativa, prenent com a referències Chet Baker, la bossa nova (Chico Buarque, Caetano Veloso) i els sons llatinoamericans.

El 2014 va formar part de Noko Woi, un grup veneçolà establert a Barcelona que va actuar al festival Sónar. L’any 2016va publicar el seu debut en solitari, “Excusi Em”, en col·laboració amb el pianista Júlio Resende. L’any 2017 va guanyar el Festival RTP da Canção, amb la balada “Amar pelos dois”, composta per la seva germana Luísa Sobral, també cantant i compositora. Aquesta victòria el va portar a representar el seu país en el Festival de la Cançó d’Eurovisió 2017, festival que també va guanyar.

L’any 2019 va treure el seu segon àlbum, París, Lisboa, que el va portar de gira per tot Europa.

bpm va ser el seu tercer àlbum d’estudi, publicat l’any 2021 i nominat a la millor enginyeria d’enregistrament per a un àlbum a la 22a edició dels Premis Grammy Llatins.

Timbre marca l’esperat retorn discogràfic de Salvador Sobral. El quart àlbum d’estudi del músic portuguès inclou onze cançons originals noves, deu compostes pel mateix artista en col·laboració amb Leo Aldrey, que també signa la producció de l’àlbum, i una de composta per Luísa Sobral. Amb les col·laboracions de Jorge Drexler, Silvana Estrada, Luísa Sobral i Barbara Pravi, Sobral canta en portuguès, espanyol i francès a l’amor, a l’esperança i a la vida.

Salvador Sobral porta la seva nova gira per Europa, aquesta vegada amb parada a l’Auditori Nacional d’Andorra.

A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Govern d'Andorra

ET POT INTERESSAR

Acte de celebració del dia mundial de les malalties minoritàries

29/02/2024
A les 19 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Dibuixar el vi

29/02/2024
A les 20,30h

El Celler d'en Toni, Ordino

Concert del Synthèse Quartet

29/02/2024
A les 21 h

Hotel Nòrdic, Canillo

Quand le cerveau fait swinger ses neurones

29/02/2024
a les 21h

Teatre de Les Fontetes, La Massana

COMPRAR