Pablo Milanés ·Temporada 2020 Auditori Nacional
Divendres 28 de febrer del 2020
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Pablo Milanés

Pablo Milanés, un dels principals exponents de la cançó d’autor, continua presentant la gira Esencia, un projecte que ha tingut una acollida excel·lent i li ha donat alegries molt grans dalt dels escenaris d’Europa i Amèrica en els últims dos anys. En paraules del mateix músic: “És un resum de l’essència de la meva obra en un recital”, en què es reprenen cançons emblemàtiques (“El breve espacio en que no estás”, “Para vivir”, “Yolanda”, “Ya ves”, etc.) juntament amb d’altres que són exemples de la naturalesa i la singularitat d’aquest trobador.

La gran versatilitat musical de Milanés li ha permès tractar una àmplia diversitat de gèneres de la música cubana i americana i expressar-s’hi, des del més tradicional al més modern o experimental, del filin a la nova cançó, passant pel jazz, la rumba, el son, el bolero, entre molts altres. Amb Esencia presenta un format més íntim però no menys sorprenent i en el qual la guitarra torna a tenir protagonisme.

Després de rebre dos premis Grammy Llatins l’any 2005 i un Grammy a l’excel·lència musical el 2015, Milanés no ha deixat de produir, compondre i gravar. En els últims anys ha col·laborat amb músics cubans com José María Vitier, Miguel Núñez i Chucho Valdés, entre d’altres. Actualment treballa en dos àlbums més (un de jazz americà i un altre de versions de salsa de clàssics del seu repertori) i a més segueix component per al seu nou disc. Un creador incansable.

Músics:

Ivonne Téllez, piano

Caridad R. Varona, violoncel

Hora:
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada general: 20 € · Entrada seient VR: 15 € · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte
Venda d'entrades a:
www.cultura.ad

Punt d'informació Illa Carlemany
Av. Carlemany, 70
Escaldes-EngordanyMés informació
Ministeri de Cultura i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
cultura@govern.ad
Tel.: +376 875 708

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Illa Carlemany · Andorra Telecom