Dulce Pontes · Temporada 2020 Auditori Nacional
Divendres 10 de gener del 2020
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Dulce Pontes

La cantant lusitana serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la Temporada 2020 de l’Auditori Nacional d’Andorra.

Dulce Pontes, una de les veus més reconegudes de Portugal, arriba a Andorra en el moment que compleix tres dècades sobre els escenaris. Acompanyada del guitarrista Daniel Casares i el contrabaixista Yelsy Heredia, amb qui ja havia fet nombroses col·laboracions, presentarà un projecte artístic molt especial. En aquesta gira, el trio homenatjarà grans autors com Amália Rodrigues, Ennio Morricone, Debussy, Joaquín Rodrigo o Federico García Lorca, a més d’interpretar algunes cançons pròpies.

Pontes canta molt més que fado. La seva producció musical, enriquida per múltiples fonts i influències, és eclèctica, innovadora i, en conseqüència, difícil d’etiquetar. Al llarg de la seva carrera, ha col·laborat amb músics de la talla de Joan Manuel Serrat, Estrella Morente, Caetano Veloso, Carlos Núñez i Andrea Bocelli, entre molts altres. Amb deu àlbums a l’esquena i després d’haver conquistat el públic més internacional en escenaris d’arreu del món, Dulce Pontes cantarà en petit comitè per al públic del país a l’Auditori Nacional.

Músics:

Dulce Pontes, veu

Daniel Casares, guitarra

Yelsy Heredia, contrabaix

Persones que hi actuen o hi intervenen:
Temporada Auditori 2020

Hora:
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada general: 20 € · Entrada seient VR: 15 € · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte
Venda d'entrades a:
www.cultura.ad

Punt d'informació Illa Carlemany
Av. Carlemany, 70
Escaldes-Engordany



Més informació
Ministeri de Cultura i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
promocio.cultural@andorra.ad
Tel.: +376 875 708

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Illa Carlemany · Andorra Telecom