MACACO – ‘Comando Sierra Semilla’. Temporada Auditori 2017
Divendres 17 de febrer del 2017
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

MACACO – ‘Comando Sierra Semilla’

Macaco, un dels artistes més importants de l’escena musical espanyola i un dels més influents de la música llatina a tot el món, a ritme de “Moving”, “Volar” i “Tengo”, presentarà en format semiacústic les seves cançons més populars amb uns arranjaments més íntims, per dur-les a una connexió més propera amb l’espectador.. Al costat de tres dels seus músics: Tirtha (guitarra elèctrica), Miki Huracán Ramírez (guitarra espanyola) i Didac (calaixos i percussió), farà d’aquest concert una nit inoblidable. El so de Macaco és únic i perfectament distingible. Una barreja de reggae, rumba i altres sons llatins amb un groove inigualable que donen com a resultat grans cançons, caracteritzades per la seva personal veu i el seu estil beatbox inconfusible. El seu repertori, que ha portat per festivals i grans recintes de tot el planeta, durant més de 15 anys de carrera i 7 àlbums d'estudi, s'ha convertit en una successió d'èxits. Amb aquest concert s’ofereix l'oportunitat de veure’l en un format molt més proper i exclusiu.

Macaco ha portat els seus directes per tot el món i ha estat guardonat amb multitud de premis al llarg dels 15 anys de trajectòria musical. Artista socialment actiu i compromès amb el medi ambient, Macaco col•labora amb institucions importants per a la conservació del planeta. El seu projecte “Movimiento”, que compta amb el suport i la coproducció de National Geographic, l’ha fet mereixedor del prestigiós premi Ondas per la seva contribució a la lluita per la conservació de l’ecosistema.

 

Hora:
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada: 20 €
Comprar entrades

Organitza
Ministeri de Cultura, Joventut i Esports

Col·labora
Marrugat Instruments Musicals i So Professional, Hotel Plaza i Foro Cultural de Austria