SIDONIE – ‘El peor grupo del mundo’. Temporada Auditori 2017
Dissabte, 4 de març del 2017
Ordino

SIDONIE – ‘El peor grupo del mundo’

Després d’un concert desastrós a la Sala Apolo de Barcelona l’any 98, Sidonie es va sentir el “pitjor grup del món”. Tot va sortir malament i el públic no va parar d’escridassar-los i de llençar objectes a l’escenari. Una setmana després, es van reunir al local d’assaig totalment deprimits i a punt de separar-se. Però, en un instant únic que es va convertir en una revelació, van recordar les dificultats que havien tingut els Beatles, els New York Dolls, Queen o The Ramones en els seus inicis i, afortunadament, van decidir continuar endavant. 

Gairebé 20 anys després, 8 discos publicats, milers de seguidors i milions de quilòmetres fets, poden alegrar-se d’haver pres la decisió correcta. Marc Ros (veu i guitarra), Jesús «Jes» Senra (baix i cors) i Àxel Pi (bateria) són els integrants d’aquesta formació barcelonina, un dels grups històrics del panorama musical. Algunes de les seves cançons s’han utilitzat com a sintonies publicitàries, i han fet col•laboracions amb altres artistes de renom com Sopa de Cabra, Pereza, Anni B. Sweet o Love of Lesbian.

Arribaran a l’Auditori Nacional d’Andorra amb el seu últim disc, el vuitè, sota el braç. El peor grupo del mundo, i més concretament el single “Carreteras infinitas”, és un homenatge al pop i a tots els grups que admiren i els han influït, perquè tal com diuen: “abans que músics són fans”. És una declaració d’amor a Elvis, a Bunbury, a Keith, a Serrat, a Alaska o a Beck. A tots els que ens han precedit i als que encara segueixen lluitant i escrivint cada dia una petita pàgina de la història del rock universal.”

 

Hora:
A les 21.30 h

Lloc: Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada: 20 €
Comprar entrades

Organitza
Ministeri de Cultura, Joventut i Esports

Col·labora
Marrugat Instruments Musicals i So Professional, Hotel Plaza i Foro Cultural de Austria