DAVID MICÓ – ‘Original Sato’. Temporada Auditori 2017
Divendres, 7 d'abril del 2017
Ordino

DAVID MICÓ – ‘Original Sato’

David Micó escull l’Auditori Nacional d’Andorra per fer la presentació oficial del seu darrer treball discogràfic: Original Sato. En aquest disc han intervingut grans músics com Big Dani Pérez de Los Rebeldes, Jorge Rebenaque de Loquillo i Jordi Mena d’Enrique Bunbury, que l’acompanyaran a l’escenari el dia del concert, juntament amb altres referents de l’escena musical andorrana com Carlos Lozano de Persefone i Òscar Llauradó d’Histeriofunk. A més, Carlos Segarra, compositor de Loquillo, ha cedit una cançó per a aquest nou treball.

A Original Sato la cançó d’autor de David Micó es barreja amb bases de soul i rock-and-roll per donar com a resultat un treball molt personal. Totes les lletres de les cançons les ha escrit l’artista, amb la col·laboració de Carlos Lozano, i destil·len la influència de músics com Leonard Cohen i Bob Dylan. Deu cançons que veuran la llum per primera vegada la nit del concert, i no seran les úniques, perquè els noranta minuts d’actuació encara donaran temps per escoltar algunes de les cançons del seu primer disc i quatre versions molt especials que faran que el públic s’ho passi d’allò més bé.

David Micó és un dels músics de referència i amb més trajectòria al Principat d’Andorra. Es va iniciar als escenaris fa més de vint-i-cinc anys amb el grup V Columna com a cantant i coautor de temes. El grup va assolir un gran èxit i va vendre més de 15.000 còpies del disc Lágrimas y bourbon, que va arribar a la llista d’èxits de “Los 40 Principales” en la vint-i-dosena posició. La seva carrera en solitari, iniciada l’any 2011 amb la publicació del disc Manual de supervivència, l’ha portat a realitzar concerts a diversos locals de Barcelona i Madrid, a promocionar-se en ràdios nacionals de l’Estat espanyol i, fins i tot, ha atret l’atenció d’un segell discogràfic de renom. 

 

Hora:
A les 21.30 h

Lloc: Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada: 10 €
Comprar entrades

Organitza
Ministeri de Cultura, Joventut i Esports

Col·labora
Marrugat Instruments Musicals i So Professional, Hotel Plaza i Foro Cultural de Austria