JOSÉ MERCÉ – En concert. Temporada Auditori 2017
Dijous, 4 de maig del 2017
Ordino

JOSÉ MERCÉ – En concert

Disset enregistraments publicats des del 1968 i sis-cents mil exemplars venuts els últims quinze anys deixen constància de la grandesa de qui, amb tota seguretat, és l’últim gran mestre del cante de tota una generació: José Mercé.

El cantaor de Jerez és un artista que ha sabut transmetre de manera excepcional que el flamenc és per a tothom, portant-ho a la màxima popularitat sense perdre essència ni profunditat. José Mercé és la veritat del flamenc portada a les grans audiències, especialment des que el 1998 va publicar Del amanecer, un àlbum que, segons el flamencòleg José Manuel Gamboa, "va convertir José Mercé en un artista de masses, i el va col·locar al capdavant de la moguda jonda“.

José Mercé inicia la seva nova gira, que el portarà per tota la geografia espanyola i pels principals festivals internacionals i les capitals mundials. Ho farà juntament amb una banda amb la qual defensarà les joies que s’inclouen a l’àlbum Doy la cara, i no s’oblidarà de repassar alguns dels seus grans èxits.

Un repertori que presenta el millor del pop i el del flamenc sota la mirada d’un dels màxims exponents de l’art més nostre.

 

Hora:
A les 21.30 h

Lloc: Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada: 20 €
Comprar entrades

Organitza
Ministeri de Cultura, Joventut i Esports

Col·labora
Marrugat Instruments Musicals i So Professional, Hotel Plaza i Foro Cultural de Austria