DAVID SIX – ‘Solo piano’. Temporada Auditori 2017
Dijous, 22 de juny del 2017
Ordino

DAVID SIX – ‘Solo piano’

Amb la col·laboració del Foro Cultural de Austria, David Six arribarà a l’Auditori Nacional d’Andorra tot just després d’actuar a Barcelona, convidat pel Festival Internacional de Música Avançada Sònar d’enguany. Amb motiu del concert, el compositor crearà una peça nova titulada ‘Andorra’ (op. 72), que s’estrenarà mundialment el dia del concert. No hi faltaran les interpretacions de les seves obres per a piano més recents i algunes improvisacions espontànies que tant caracteritzen els seus directes.

David Six és pianista, compositor i instrumentista austríac. Conegut principalment com a artista solista i líder de diferents grups, participa també en molts altres projectes, com en el col·lectiu d’improvisació Radikalinsky i en el conjunt de música contemporània Stargaze. Com a compositor és molt productiu: contínuament apareixen excel·lents gravacions i pel·lícules amb la seva música. Actualment ha sigut escollit per representar la música austríaca en el marc del programa NASOM (New Austrian Sound of Music) del Ministeri d’Afers Exteriors d‘Àustria per al període 2016-2017.

El peculiar estil del pianista sorgeix del fort impuls per compondre i de la llibertat amb la qual interpreta les obres clàssiques. Amb un so inequívocament propi al piano i una apassionada tendència a la improvisació, David va alternant en els seus concerts, i amb gran fluïdesa, els diversos gèneres del jazz contemporani (Modern Creative Jazz) i de la música clàssica.

 

Hora:
A les 21.30 h

Lloc: Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada: 15 €
Comprar entrades

Organitza
Ministeri de Cultura, Joventut i Esports

Col·labora
Marrugat Instruments Musicals i So Professional, Hotel Plaza i Foro Cultural de Austria