ESPECTACLE CANCEL·LAT · 'Estimada Maria Lluïsa', lectura dramatitzada
Divendres 15 de febrer del 2019
A les 19 h
ACCO-Andorra Congrés Centre Ordino, Ordino

Atenció! Us comuniquem que per indisposició d’un dels actors s’ha suspès l'espectacle 'Estimada Maria Lluïsa', programat per a avui divendres, a les set de la tarda, a l'ACCO.

Les persones que ja havien adquirit l'entrada poden recuperar-ne l’import a la taquilla del Museu Casa d'Areny-Plandolit.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon +376 836 908.

----------------------------------------

La companyia Somhiteatre representarà de nou l’obra Estimada Maria Lluïsa, la lectura dramatitzada creada a partir de la correspondència rebuda per l’últim membre de la nissaga Rossell que va viure a la casa pairal d’Ordino, Maria Lluïsa de Riba Cassany.

La primera i única funció que s’ha fet fins ara va tenir lloc el 16 de setembre passat, durant la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni, a l’era gran de la casa Rossell. Amb motiu de la recta final de la mostra La casa Rossell. Una mirada interior, que es pot visitar a la sala d’exposicions Era del Raser fins al pròxim 13 de març, l’Àrea de Museus i Monuments del Ministeri de Cultura, Joventut i Esports ha decidit oferir una nova oportunitat per veure la dramatització de les cartes que rebia Maria Lluïsa de Riba Cassany.

La funció es representarà a l’ACCO, gràcies a la col·laboració del Comú d’Ordino, ja que per motius de climatologia s’ha descartat repetir a l’era.

 

Hora:
A les 19 h

ACCO-Andorra Congrés Centre Ordino
ACCO-Andorra Congrés Centre Ordino

Entrada: 10 €
Entrades anticipades a:
Casa de la Vall
Museu Nacional de l'Automòbil
Farga Rossell
Casa Rull
Museu Casa d'Areny-Plandolit

Venda d'entrades el mateix dia de la funció a taquilla, segons disponibilitat.

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Comú d’Ordino