Emma Riba: 'Això és casa meva (o de moment això és així)' · Cicle Foyer: Dansa contemporània · Temporada 2024 de l'Auditori Nacional d'Andorra COMPRAR

Dissabte 11 de maig del 2024
A les 19 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general: 5 € · 15% descompte amb el carnet jove

Això és casa meva (o, de moment, això és així) és la creació d’un viatge que vol reflexionar sobre la identitat i la pertinença a un espai que autodenominem casa. Parteixo de preguntes com ara: Què és casa? Quines són les parets que delimiten aquest espai? Qui les marca? Quin és el sentiment de pertinença envers un lloc? La voluntat és qüestionar-me sobre la identitat d’un territori propi, entenent territori com a cos, paisatge i arquitectura.

Per emprendre aquest viatge, em proposo traçar un mapa del que és la identitat d’Andorra i, per fer-ho, el dispositiu utilitzat és un seguit de converses amb persones d’Andorra que tenen un vincle directe amb la cultura popular, la història, el territori, la filosofia i l’antropologia.

 

A les 19 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Govern d'Andorra

ET POT INTERESSAR

Temps era temps...1993!

09/03/2024
A les 18 h

Teatre Comunal, Andorra la Vella

Obra de teatre 'Agència matrimonial "7 d'Amor"'

08/03/2024
21:00

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

COMPRAR

‘Bipolar’, la nova obra de Jordi Troguet

02/03/2024
21:00

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

COMPRAR

Acte de celebració del dia mundial de les malalties minoritàries

29/02/2024
A les 19 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Dibuixar el vi

29/02/2024
A les 20,30h

El Celler d'en Toni, Ordino