Diàlegs entre música i art a Peralada

Del dijous 1 de juliol del 2021 fins al diumenge 26 de setembre del 2021
Museu Fàbrica Reig, Sant Julià de Lòria

Activitat gratuïta

Escenari d’emocions i espai de confluència de les arts. Des dels seus inicis, ara fa 35 anys, el Festival Castell de Peralada s’ha perfilat com un esdeveniment cultural que ha volgut anar molt més enllà de la mera programació de concerts i espectacles, per esdevenir un espai generador de noves propostes artístiques, on les diferents disciplines trobessin un punt de confluència per al diàleg i l’enriquiment mutu.

Un dels exemples més representatius d’aquest esperit es troba, sense dubte, en els cartells del festival. Un testimoni gràfic no només de la imatge de cada edició, sinó també d’aquesta complicitat que Peralada ha volgut establir sempre amb tota mena de creadors, molts dels quals han tornat a aquest escenari per desenvolupar altres projectes.

Fruit, majoritàriament, d’encàrrecs directes a reconegudes figures de les arts plàstiques i visuals, tant del panorama nacional com internacional, aquests cartells conformen avui una col·lecció única i excepcional, hereva també, per dret propi, de la gran tradició cartellística de Catalunya.

Aquesta mostra, que els reuneix per primera vegada, ens proposa un passeig per la història del festival a través de 30 cartells. Tot fins a desembocar en la imatge d’enguany, que ens saluda amb aquest raig d’esperança, la llum que s’obre davant nostre després de la foscor de la pandèmia. Passin i vegin.

Museu Fàbrica Reig

Horari d’hivern (de setembre a juny):

De dimarts a divendres, de les 9 a les 19 h (última visita a les 18 h)
Dissabtes, de les 10 a les 20 h (última visita a les 18.30 h)
Diumenges, de les 10 a les 14.30 h (última visita a les 13 h)
Dilluns tancat

Horari d'estiu (juliol i agost):

De dimarts a dissabte, de les 9 a les 20 h (última visita a les 18.30 h)
Diumenges, de les 9 a les 14.30 h (última visita a les 13 h)
Dilluns tancat

ET POT INTERESSAR