Camí de les esglésies solidàries
Dimecres 22 de juliol del 2020
A les 9.30 h
Plaça Laurèdia, Sant Julià de Lòria

Recorregut que s’inicia a l’església de St. Julià i St. Germà per descobrir els mosaics d’art litúrgic, plens de llum i color, realitzats pel sacerdot jesuïta, teòleg, escriptor i artista d’art religiós l’eslovè Marko Ivan Rupnik, anomenat el “Miquel Angelo” del segle XXI.

Se segueix amb l’església de Sant Serni de Nagol perquè és, sens dubte, un dels temples romànics més excepcionals que pots veure en totsels Pirineus. La perfecció del seu entorn natural i la seva peculiar ubicació a sobre del poble ofereixen un espectacle increïble de bellesa serena a tots aquells que s’apropin fins aquí.

I la ruta acaba al Santuari de la Mare de Déu de Canòlich, patrona de Sant Julià de Lòria, que està situada en un entorn natural de gran bellesa, rodejada del bosc de Canòlich i d’unes vistes espectaculars, ens permet viure de prop l’espiritualitat d’aquest espai únic, que busca potenciar la generositat i la capacitat de compartir entre totes lespersones que s’hi apropen.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Oficina de Turisme de la plaça Laurèdia de Sant Julià de Lòria
Tel. 744 045
turisme@comusantjulia.ad

Nombre de places:
20

Hora:
A les 9.30 h

Plaça Laurèdia


Preu: 5 € · 2,50 € amb el carnet jove · Gratuïta per als menors de 10 anys (els diners recaptats aniran integrament a Càritas Sant Julià pel rebost solidari)

Organitza
Comú de Sant Julià de Lòria