50a Temporada de Teatre - 'Una altra pel·lícula'
Dijous, 9 de març del 2017
Sant Julià de Lòria

Bob Gould treballa per a la indústria del cinema. Produeix pel·lícules, preferiblement pel·lícules d’aquelles que fan guanyar molts diners, i acaba de pujar de categoria: ha estat nomenat cap de producció del poderós estudi per al qual treballa.

Quan el seu vell amic Charlie Fox arriba amb la proposta de rodar una pel·lícula d’acció, ambientada a la presó, amb la gran estrella del cinema d’acció Douglas Brown, els dos productors especulen, eufòrics, amb un futur ple de guanys i de riquesa. Però la irrupció de la Karen, una noia jove, guapa i aparentment innocent, que substitueix temporalment la secretària habitual del Fox, posarà en perill el projecte.

Entre els milers de propostes que arriben al despatx del Gould, i que no arribaran mai a les pantalles, hi ha una novel·la: El pont o la radiació i la pseudovida de la societat occidental, un estudi sobre la decadència. El llibre parla sobre la por i sobre la fi del món. La Karen pensa que seria una bona pel·lícula, que la feina del Gould hauria de servir per a alguna cosa més que per fer diners. I, a partir d’un cert moment, el pobre Gould ja no sap què pensar…

Hora:
A les 21.30 h

Lloc: Auditori Claror del Centre Cultural i de Congressos Lauredià

Ampliar mapa
Entrada. 22 ‚ā¨ (consulteu els descomptes i les promocions)


Venda d'entrades a:
Centre Cultural i de Congressos Lauredià
Plaça de la Germandat, 4-5-6
Tel.: + 376 744 044
Sant Julià de Lòria
o bé a: www.morabanc.ad/entrades
Organitza
Com√ļ de Sant Juli√† de L√≤ria