Festival de titelles, a Encamp i al Pas de la Casa
Dissabte 19 d'octubre del 2019 - Diumenge 20 d'octubre del 2019
A les 17 h
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

La parròquia d’Encamp celebrarà els dies 19 i 20 d’octubre el ja tradicional Festival de titelles, amb dos espectacles per vila durant el cap de setmana.

El tret de sortida el donaran, dissabte 19 d'octubre a les cinc de la tarda, els espectacles "Embrossa't" de Teia Moner, que es farà a la sala de festes del Complex d'Encamp, i "M'he porta't bé" de la companyia Pantomima, a la sala de festes del Pas de la Casa. Diumenge 20 d'octubre, també a les cinc de la tarda, les famílies podran gaudir dels espectacles "Jai, el mariner" de la companyia Zipit a Encamp i, a la mateixa hora al Pas de la Casa, d' "Embrossa't" de Teia Moner.

Pel que fa a l'espectacle de Teia Moner, que passarà per les dues viles, trobarem una obra on es barregen les titelles amb la dansa, la màgia, les projeccions i les ombres, on el fil conductor serà la poesia visual de Joan Brossa. D'altra banda, l'obra "M'he porta't bé" és un espectacle educatiu amb divertides històries que faran reflexionar el públic sobre els diversos comportaments dels personatges que sortiran en escena. Finalment, amb l'espectacle "Jai, el mariner" el públic gaudirà d'una història marinera, on la recerca de somnis i l'amor en son els protagonistes.

Com ja és habitual al festival de titelles, en finalitzar cada espectacle hi haurà tallers participatius dirigits als més petits de la casa.

Pel que fa a les entrades d’Encamp, es poden comprar i reservar en aquest enllaç, a partir del dimecres 25 de setembre a les 9 hores, a un preu de 5 euros pels adults, sent l'entrada gratuïta per a infants i joves amb reserva prèvia. En el cas del Pas de la Casa, com que el públic és només infantil, les entrades són gratuïtes.

Hora:
A les 17 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Ampliar mapa
Entrada per a adults: 5 € - Infants, entrada gratuïta amb reserva prèvia
Venda d'entrades aquí. 

Més informació
Departament de Cultura d'Encamp
Tel. (+376) 731 490
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp