Xerrada i exposició divulgativa sobre bolets
Dimarts 15 d'octubre del 2019
A les 20 h
Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

La Biblioteca Comunal d'Encamp organitza una xerrada i exposició divulgativa sobre bolets, que anirà a càrrec de Manel Niell, investigador del CENMA.

L'activitat, adreçada a un públic adult, consistirà en una explicació introductòria per aprendre que són els fongs i els bolets, descriure'n l'hàbitat, per passar a detallar les estructures i les característiques en les quals ens hem de fixar per identificar-los. Durant la xerrada, els assistents podran posar en pràctica el que aprenen amb diferents espècies de bolets.

Hora:
A les 20 h

Biblioteca Comunal d'Encamp

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 732 704.
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp