Manolo Garcia en concert
Dimarts 30 d'abril del 2019
21.30 h
Prat del Roure, Escaldes-Engordany
Manolo Garcia

El cantant barceloní Manolo Garcia serà l’encarregat d’obrir el 35è Festival Colors de Música d’Escaldes-Engordany el 30 d’abril, a la sala del Prat del Roure, amb un concert acústic amb tota la seva banda.

Manolo García és un artista clau en la història del pop-rock espanyol, des de 1993 ha estrenat nous projectes. Aquest 2019 actuarà a la sala del Prat del Roure d’Escaldes-Engordany en la primera gira en acústic de tota la seva carrera. Un format que el cantant no havia emprat ni quan militava a Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Fila, i que permetrà aproximar-se a l’emoció que sempre desprenen les seves interpretacions des d’un angle absolutament nou, sofisticat i prometedor.

Acompanyat -això sí- per una banda espectacular, en la qual no hi falten guitarres acústiques, pianos, llaüts i violins, l’històric cantant barceloní insuflarà noves sonoritats a les cançons d’àlbums tan aclamats com Arena en los bolsillos, Para que no se duerman los sentidos o, publicat l’any passat, Geometría del Rayo.

Manolo García, més pròxim que mai, assumint nous reptes amb valentia i servint-se de la saviesa que donen quasi quaranta anys de carrera. Acústic, acústic, acústic: un regal per a l'oïda!

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Tel.: +376 890 875
Venda d'entrades 

Nombre de places:
Limitades

Hora:
21.30 h

Prat del Roure

Ampliar mapa
Entrada: 30 €
Comú d'Escaldes-Engordany
Parc de la Mola, 6, 1a planta
cultura@e-e.ad
Tel.: +376 890 875

Més informació
Comú d'Escaldes-Engordany
Parc de la Mola, 6
Telèfon: +376 890 875
cultura@e-e.ad

Organitza
Comú d'Escaldes-Engordany