Cicle de cinema de muntanya i viatges 2019
Dijous 14 de febrer del 2019
A les 21 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana

Bike2reality

Audiovisual i fotografia
Col·loqui posterior amb Alba Xandri i Ricard Calmet

Després d’alguns estius recorrent diversos països amb bicicleta, l’octubre del 2014, el Ricard Calmet i l’Alba Xandri, del Berguedà, decideixen llançar-se a l’aventura de pedalar pel món.

El Ricard, bomber de professió i amant de la fotografia, captura les millors imatges del viatge. L’Alba, traductora i professora d’anglès, relata els esdeveniments amb un toc ben personal. D’aquí en sorgeix la pàgina web www.bike2reality.com i el llibre La màgia dels pedals (publicat l’abril del 2018).

Són tres anys de pedalades, 55.000 quilòmetres en bicicleta, 41 països, un munt d’anècdotes, milers d’experiències i trobades curioses que us explicaran en la seva xerrada. Una primera part més explicativa, acompanyada de fotos, i una segona part on es projectarà l’audiovisual La febre del Andes (17’).

Persones que hi actuen o hi intervenen:
Alba Xandri i Ricard Calmet

Hora:
A les 21 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació

Comú d’Ordino
(+376) 878 100
www.ordino.adOrganitza
Comuns d’Ordino i La Massana i Esports Viladomat

Col·labora
Govern d’Andorra. Auditori Nacional, Fundació Himàlaia i Diari d’Andorra