Cicle de cinema de muntanya i viatges 2019
Dijous 21 de març del 2019
A les 21 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana

Guanyant altura
Audiovisual. Col·loqui posterior amb Estefania Troguet
 
La jove andorrana que ha crescut envoltada de muntanyes, que s’ha passat la vida sobre uns esquís i treballant com a entrenadora d’esquí, s’encamina cap a l’alta muntanya. Els últims anys ha viatjat arreu del món caçant cims de diferents altituds i dificultats. En aquesta projecció, en veurem tres: l’Aconcagua, el més alt d’Amèrica del Sud, on ha fet dos intents; el Denali, el més alt d’Amèrica del Nord, on ha arrossegat un trineu durant molts quilòmetres envoltada de neu i amb temperatures entre -20º i -30º, i l’Ama Dablam, un dels més icònics i tècnics de l’Himàlaia, amb la seva forma piramidal perfecta. Són els tres reptes del 2018, que obriran portes al món dels 8.000 m aquest 2019.

Persones que hi actuen o hi intervenen:
Estefania Troguet

Hora:
A les 21 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació

Comú d’Ordino
(+376) 878 100
www.ordino.adOrganitza
Comuns d’Ordino i La Massana i Esports Viladomat

Col·labora
Govern d’Andorra. Auditori Nacional, Fundació Himàlaia i Diari d’Andorra