Els Pali en concert

Divendres 22 de gener del 2021
A les 20 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada: 5 €

Concert d'Els Pali

Els Pali tornen a la càrrega amb una nova formació ampliada i noves cançons que fusionen diferents estils com la rumba i el flamenc, passant pel funk, el pop o la música llatina, tot creant un còctel de cançons tranquil·les i íntimes per escoltar amb d’altres molt animades que de segur engrescaran i faran ballar el públic.

A l’Spotify podeu escoltar l’àlbum de debut Mi Plano Privado.
A TV3 a la carta podeu veure el programa de 'Rumba a l’estudi' dedicat als Pali. 

Actualment estem enregistrant el que serà el nostre segon àlbum amb el productor Kiko Caballero a Hitmakerstudio de Barcelona.


Els Pali són:

Miguel Palacios, veu i guitarra
David Amat, percussió flamenca,vents flamencs
Toni Fernàndez, baix elèctric
Suso Real, saxo tenor
Jean Michel, trombó
David Villegas, Trompeta


NOTA: També podreu seguir l'activitat en directe a través del nostre canal de Youtube (agendaandorra) i per andorradifusio.ad.

 

A les 20 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Accés a les activitats amb reserva prèvia i compra d'entrades en línia a través d'aquest mateix enllaç o del web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad). Places limitades.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació.
El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.

cultura@govern.ad

Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria

Cinemes Illa · Art al Set Galeria · Taranmana · Art Areté · Mama Maria

ET POT INTERESSAR

Caramelles

31/03/2024
De les 12h a les 15h

Poble d'Ordino, Ordino

Taller de costura amb maquina de cosir

23/03/2024
De les 10h a les 14h

La Capsa, Espais de creació, Ordino