Tretzena edició de la nit de les papallones nocturnes a Andorra
Dijous 1 d'agost del 2019
A les 21 h
Refugi de Sorteny, Ordino
Postal divulgativa de la XIII Edició de la Moth Night

Des del Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra (CENMA - IEA) us convidem a celebrar la tretzena edició de la nit de les papallones nocturnes a Andorra: la Moth Night 2019.

Aquest esdeveniment serveix per donar a conèixer aquesta fauna tan desconeguda però important per als nostres ecosistemes. Des del CENMA volem acostar aquesta pràctica científica  en la seva vessant més divulgativa i ensenyar-la a les persones que hi estiguin interessades. 

La Moth Night té l'objectiu de recollir dades sobre la diversitat de papallones nocturnes a tot Europa i va canviant de data per tenir informació representativa dels territoris on se celebra, al llarg del temps.

L’activitat es desenvoluparà primerament al refugi Borda de Sorteny amb una xerrada introductòria. Tot seguit es revisarà un parany de llum ultraviolada per observar diferents exemplars de papallones nocturnes.

L’activitat es preveu que duri de 2 a 3 hores. Cal dur calçat i roba d’abric per si la nit es freda i, qui ho vulgui, alguna cosa per menjar. També s'aconsella dur una llanterna o un frontal.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:

CENMA 
(+376) 742 630
cenma@iea.adPersones que hi actuen o hi intervenen:

Éric Sylvestre i investigadors del CENMAHora:
A les 21 h

Refugi de Sorteny

Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
www.cenma.ad 
www.facebook.com/CENMA

Organitza
CENMA (Centre d’Estudis de la Neu i la Muntanya d’Andorra, de l’Institut d’Estudis Andorrans)

Col·labora
Societat Catalana de Lepidopterologia, Comú d’Ordino i refugi Borda de Sorteny.