ORDINO CLÀSSIC – ‘Royal Garage’, Ara Malikian
Dijous 10 d'octubre del 2019
A les 21 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

ARA MALIKIAN arriba a Andorra amb el seu últim àlbum, Royal Garage, un nou disc que compta amb grans col·laboracions, com ara la d’Andrés Calamaro, Enrique Bunbury i Serj Tankian.

Royal Garage és un àlbum en el qual el violinista fa un recorregut pels garatges de les grans ciutats amb les quals ha tingut algun tipus de relació al llarg de la seva carrera. Per a aquest últim àlbum s’ha envoltat d’artistes nacionals i internacionals com ara Bunbury, Kase O, Franco Battiato, Serj Tankian, Pablo Milanés i Andrés Calamaro, entre d'altres, en les col·laboracions dels quals el seu violí aporta la intensitat i sensibilitat a què ens té acostumats.

Persones que hi actuen o hi intervenen:

Ara Malikian



Hora:
A les 21 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada anticipada: 30 € · El mateix dia del concert: 35 €

Tel.: +376 87 81 73
www.ordinoclassic.ad



Més informació

Tel.: +376 87 81 73
www.ordinoclassic.ad



Organitza
Associació Festivals d’Ordino – Comú d’Ordino i Fundació Crèdit Andorrà

Patrocina
Govern d'Andorra, Auditori Nacional d'Andorra i RTVA