Lluís Cartes - Temporada 2018 Auditori Nacional
Dijous 26 d'abril del 2018
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

LLUÍS CARTES
‘El país dels nans cabuts’

Quatre anys són els que Lluís Cartes ha necessitat per parir el seu quart disc en solitari. I avui el presenta a casa, a l’Auditori Nacional.

Cinc anys després de l’edició del seu tercer disc Carenant l’absurd arriba, per fi i després d’alguns entrebancs logístics, El país dels nans cabuts, un disc en què per primer cop Lluís Cartes s’aventura a fer-se càrrec ell sol d’escriure, musicar, produir, executar i enregistrar tots els instruments.

Amb aquest quart disc Lluís Cartes vira notablement la direcció musical i estilística que fins ara duia. S’embranca a investigar amb nous patrons, nous ritmes i noves instrumentacions. El missatge líric és el mateix que en els treballs anteriors (com no podia ser d’una altra manera venint de Lluís Cartes). El canvi substancial el marca el canvi en l’etilisme usat, aparca potser una mica la seva part més transcendent per explorar nous camins a través de la sàtira, la ironia i el sentit de l’humor.

Un disc farcit de textures curioses, molt treballades i amb petites col·laboracions

Hora:
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada adult: 10 € / Abonament Temporada: 144 € / Abonament Tria: 54 €

Venda d'entrades i abonaments a:

www.cultura.ad
Illa Carlemany

Del 28 de novembre a l'11 de desembre, venda exclusiva de l'Abonament Temporada.
A partir de l'11 de desembre, venda d'Abonament Tria i d'entrades generals

Més informació
www.cultura.ad

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Illa Carlemany, Hptel Plaza i Marrugat