ORDINO CLÀSSIC
Dissabte 8 de desembre del 2018 - Diumenge 24 de març del 2019
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Aquest no és un festival de música clàssica tradicional, ja que pretén integrar-se en el territori posant en  valor el Principat d’Andorra i, en especial, Ordino, la muntanya i la vida entorn de la neu. En aquest sentit, el festival tindrà lloc en diferents espais de la parròquia ordinenca com l’Auditori Nacional  d’Andorra,  l’església parroquial d’Ordino, el camp de neu Ordino-Arcalís, alguns hotels i el Centre  Sociocultural L’Estudi d’Ordino.

 
ORDINO CLÀSSIC és un festival obert al món, amb una gran diversitat d’intèrprets, que van des de grans figures internacionals fi ns a joves músics del país que hi veuran una plataforma per a la seva carrera. El festival inclou espectacles en diferents formats i experiències, i en destaquen concerts de gran format,  actuacions de petit format a l’hora del vermut i del berenar, un concert familiar, recitals de joves  emergents i tallers familiars.

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrades a la venda a partir del 22 d'octubre
Tel.: +376 87 81 73


Més informació
Tel.: +376 87 81 73
 
 


Organitza
Comú d’Ordino i Fundació Crèdit Andorrà

Patrocina
ONCA, Ordino Arcalís i Pavand

Col·labora
Govern d'Andorra, Auditori Nacional d'Andorra i RTVA