Temporada 2020 Auditori Nacional · Ajornats els concerts de Jordi Botey i El Pot Petit 
Divendres 10 de gener del 2020 - Dijous 18 de juny del 2020
Tots els concerts seran a les 21.30 h excepte l'infantil, que es farà a les 12 del migdia
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

24 d'octubre, a les 12 h NOVA DATA
El Pot Petit
Entrada general adult: 10 € · Entrada general infantil: 5 € · Entrada seient VR adult: 5 € · Entrada seient VR infantil: gratuïta · Entrada amb carnet jove, 15% de descompteAjornats els concerts de Jordi Botey i El Pot Petit 
de la Temporada 2020 de l’Auditori Nacional


D’acord amb les mesures excepcionals adoptades pel Govern d’Andorra per prevenir els contagis de la COVID-19 i la cancel·lació per motius de seguretat i responsabilitat de les gires per part d’alguns artistes que havien d’actuar en el marc de la Temporada 2020 de l’Auditori Nacional, el Ministeri de Cultura i Esports mantindrà part del programa que quedava de la Temporada.  

El Ministeri de Cultura ha volgut mantenir dos concerts. El d’El Pot Petit, com a particular homenatge als infants, col·lectiu especialment afectat pel confinament; i el del músic andorrà Jordi Botey, com a mostra del suport i reconeixement a tots els músics i creadors de casa nostra, especialment en aquets moments de preocupació i dificultat per a tothom.

Jordi Botey i El Pot Petit, que havien d’actuar el 16 i el 25 d’abril respectivament, són els concerts que el Ministeri reprogramarà per a més endavant, quan s’aixequin les mesures aplicades per Govern. 

En canvi, El Kanka, el 4 d’abril; Lila Downs, el 13 de maig; Bebel Gilberto, el 23 de maig, i Kiko Veneno, el 18 de juny, són els concerts que s’han vist cancel·lats definitivament. 

Malgrat aquesta situació conjuntural provocada per la crisi de la COVID-19, el Ministeri de Cultura es mostra moderadament satisfet atès que finalment haurà dut a terme 6 dels 10 concerts programats, que ens ha permès gaudir d’artistes i moments excepcionals com els que han ofert Dulce Pontes, Madretomasa, Pablo Milanés i Ute Lemper.

L’import de les entrades dels quatre concerts cancel·lats es retornarà a les persones que n’havien adquirit localitats. Si la compra es va fer a través del portal del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad), a partir del dilluns 6 d’abril es retornaran els imports de les entrades del concert d’El Kanka, i a partir del dilluns 13 d’abril els de la resta de concerts cancel·lats. Si la compra es va fer des del punt d’informació d’Illa Carlemany, caldrà esperar que el centre comercial torni a obrir per iniciar el procés de devolució. Les entrades per a Jordi Botey i El Pot Petit seran completament vàlides per a la nova data. Així mateix, les persones que disposin d’una entrada per a un d’aquests dos concerts reprogramats i que no hi puguin assistir, podran demanar-ne el reemborsament de l’import. 

Devolució de les entrades

Si les entrades es van adquirir a través del portal de venda d’entrades del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad), es rebrà automàticament el reemborsament de l’import de la compra a la targeta amb la qual es va efectuar el pagament. Si les entrades es van adquirir al punt d’informació d’Illa Carlemany, quan el centre comercial torni a obrir les portes, caldrà adreçar-se al mateix punt d’informació amb la targeta amb què es va efectuar la compra i el resguard del TPV. 

Per a qualsevol aclariment o complement d’informació respecte a la devolució de les entrades, es pot contactar amb el Ministeri de Cultura a través de l’adreça cultura@govern.ad.
Continua llegint

Hora:
Tots els concerts seran a les 21.30 h excepte l'infantil, que es farà a les 12 del migdia

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada general: 20 € · Entrada seient VR: 15 € · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte
Venda d'entrades a:
www.cultura.ad

Punt d'informació Illa Carlemany
Av. Carlemany, 70
Escaldes-EngordanyMés informació
Ministeri de Cultura i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
promocio.cultural@andorra.ad
Tel.: +376 875 708

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Illa Carlemany · Andorra Telecom